Ditudvh ‘K0yak’ Sekali Lagi, Haqiem Stopa ‘Bah4n’ Semula Pelawak! – Lubuk Viral

Ikon permotoran belia diberikan kepada seorang pemuda dikenali Haqiem Stopa ini telah menjadi buah mulut ramai. Dari situ lagi pemuda ini telah menjadi tumpuan ramai, menjadikan apa juga yang dilakukannya akan menarik perhatian warganet.

Antaranya adalah dijemput ke sekolah untuk berkongsi cerita dan juga tidak mempunyai lesen memandu. Ini menjadikan netizen menganggap seolah gelaran itu seakan tidak sesuai buat pemuda ini.

Malah baru-baru ini di pentas Muzikal Lawak Superstar salah satu peserta berkumpulan telah mengajuk ‘ikon permotoran belia’ ini. Ia menjadi viral siap dengan lagu lagi!

Bagaimanapun rakaman Haqiem Stopa ‘bahan’ semula pelawak tersebut dalam satu siaran langsung ini telah tular. Dia ditvduh ‘k0yak’ sekali lagi. Berikut adalah perkongsian rakaman semula tersebut yang dimuat naik menerusi akaun TikTok dengan nama akaun sahera_er4:

@sahera_er4

ate eh😂 guyauuu je🫠 #berandatiktok #fyp #trendingsong #stopa #akimstopaviral

♬ original sound – Haqiem_stopa – Haqiem_stopa

Dalam video tersebut kedengaran Haqiem Stopa ‘bahan’ balik dengan memberitahu bukan dia yang nak gelaran ikon tersebut. Malah mengenai isu lesen pula, dia memberitahu kalau dia tiada lesen sekali pun bukannya habis beras di rumah ‘abang’.

Jawapan balas Haqiem Stopa mengenai persembahan di acara lawak itu telah mengundang dakwaan ramai yang pemuda ini ‘tersentap’. Apa-apa pun perkongsian rakaman ini telah meraih lebih 700 ribu tontonan.

Di ruangan komen, rata-rata warganet meninggalkan reaksi mereka mengenai perkongsian rakaman ini seperti berikut:

“Koyak la…”

Screenshot at Aug 07 14-34-54

“Tak klako pun Stopa bahan balik”

Haqiem Stopa 'Bahan' 2

“Ni bukan bahan ni kak, ni koyak”

Haqiem Stopa 'Bahan' 1

“Tu bukan bahan balik tu panas namanya”

Screenshot at Aug 07 14-35-37

 

 

 

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! LV

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @Lubuk Viral

Sumber :  https://himpunanceritalawak.com/