“Lemp4ng Adalah Ub4tnya…” Yusof Haslam Komen Isv Anak Menantu, Sekali Ini Yang Jadi Bualan Netizen – Lubuk Viral

Pengarah dan penerbit, Datuk Yusof Haslam meminta anaknya, Syamsul Yusof serta menantu, Puteri Sarah Liyana segera menjernihkan kemelvt melanda rumah tangga mereka sejak empat tahun lalu.

Memetik Utusan Online, Yusof berkata dia terkilan dan sedih dengan perkara itu serta berharap ianya dapat diselesaikan dengan cara baik.

“Secara peribadi, saya rasa tidak adil jika rumah tangga mereka berakhir dengan perpisahan. Itu adalah perkara yang amat menyedihkan dan saya tidak melihat apa-apa kebaikan di situ.

“Saya dan isteri sentiasa mendoakan yang terbaik untuk mereka, anak-anak dan besan kami. Demi anak-anak dan nama baik keluarga, selesaikanlah dengan cara yang terbaik,” katanya.

Dalam pada itu, Yusof berharap anak menantunya itu dapat menyelesaikan segala apa yang berlaku kerana dia tidak mahu melihat mereka berpisah.

“Saya bangga dengan apa yang dicapai Syamsul ketika ini. Saya hormat dia. Cuma saya harap dia tak lupa asal usul.

“Dalam hal rumah tangga, saya minta dia dan Puteri Sarah perbetulkan keadaan. Saya dan isteri tak mahu melihat mereka bercer4i,” katanya.

Terdahulu, hangat diperkatakan apabila Puteri Sarah mengambil tindakan und4ng-und4ng terhadap individu yang did4kwa sebagai kekasih Syamsul, Ira Kazar.

KOMEN NETIZEN :

 

 

 

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! LV

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @Lubuk Viral

Sumber: https://www.dnq.pw/