Tindakan Wartawan Wanita Sel4k Baju Noki Cetus Kemar4han Netizen – Lubuk Viral

Baru-baru ini telah berlangsungnya Anugerah MeleTOP Era yang mana turut dihadiri oleh barisan artis, pelakon dan penyanyi. Di sebalik kemeriahan tersebut, satu insid3n semasa temubual di acara karpet merah menjadi bualan hangat di media sosial apabila tindakan seorang wartawan wanita ini dikec4m.

Semuanya apabila dia bertindak menyel4k baju Noki yang merupakan ahli K-Clique semasa dalam sesi temubual tersebut. Tindakan spontannya ini turut membangkitkan kemar4han netizen di mana ramai yang menganggap ianya adalah satu bentuk gangguan seksu4l kepada penyanyi tersebut.

Menerusi video yang dikongsikan ini, tular rakaman temubual semasa acara karpet merah di mana seorang wartawan wanita dilihat sedang menemu ramah Noki. Wartawan itu kemudian mengusik Noki tentang pakaian yang diperagakan penyanyi lelaki itu.

Lebih mengejutkan ramai, wartawan wanita itu kemudian bertindak menyelak sedikit baju yang dipakai oleh Noki seolah-olah ingin menayangkan pada kamera. Tindakan spontannya ini turut membuatkan Noki kelihatan sedikit terkedu pada awalnya.

Kebanyakan netizen menganggap tindakan itu tidak sepatutnya dilakukan oleh wartawan wanita itu kerana dianggap tidak menghormati Noki dan melampaui batas. Difahamkan, rakaman tersebut dikongsikan sendiri oleh wartawan wanita itu di akaun peribadinya namun telahpun dipadamkan.

“Kalau lelaki yang buat kat perempuan macam pengacara tu, 7 hari 7 malam kat twitter trending.”

“Imagine kalau lelaki tu yang buat kat wartawan tu, probably dia akan masuk penjara, kena buang kerja…”

“Kurang ajarnya eh selak baju orang.”

 

 

 

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! LV

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @Lubuk Viral

Sumber: HCL