Isteri Minta Pis4h Sebab Cembvru, Su4mi Rupanya Pernah K4hwin Sampai 25 Kali? – Lubuk Viral

Dalam sebuah perkahwinan, perkataan ‘TALAK’ adalah yang paling tidak ingin didengari atau terjadi. Siapa saja yang inginkan perpisahan setelah bertahun-tahun melayari bahtera rumah tangga bersama. Walau bagaimanapun, biasalah banyak sebenarnya perkara lain yang boleh menggugat sesuatu hubungan meskipun sudah bergelar suami isteri.

Kalina mengaku sedang single waktu keluar dengan kawan-kawan

Terbaru semalam seorang selebriti di Indonesia iaitu Kalina Oktrani dan juga suami Vicky Prasetyo dikatakan telah pun rasmi berpisah. Pengakuan tersebut diungkap secara terang-terangan apabila wanita berkenaan mengaku sedang single ketika menghadiri satu majlis bersama rakannya yang lain.

Merupakan pernikahan ketiga buat Kalina dan yang ke-25 buat Vicky?

Difahamkan, pasangan tersebut baru saja setahun mendirikan rumah tangga. Dan ia adalah merupakan perkahwinan ketiga buat Kalina. Manakala Vicky pula sebelum ini pernah terpalit dengan gosip setelah mengaku sudah berkahwin sebanyak 24 kali. Akan tetapi, rupa-rupanya ia hanyalah gurauan semata-mata.

Rupanya pernah menikah cuma 5 kali, Kalina minta pisah kerana cemburu

Menerusi portal Mata-Mata, dia pernah menikah cuma sebanyak 5 kali. 4 daripadanya sudah didaftarkan secara rasmi manakala satu lagi secara nikah siri. Ketika ditanya apakah sebab perpisahan, Vicky mend4kwa Kalina cembvru apabila sering dikelilingi perempuan ketika sedang bekerja.

 

 

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! LV

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @Lubuk Viral

Sumber: https://www.dnq.pw/