Ditudvh Berurusan Jual Beli ‘Bar4ng’, Lan Pet Pet Lan Tampil Buat Llve

Kuala Lumpur: Pelawak Lan Pet Pet bakal mendapatkan nasihat p.eguam peribadinya susulan dirinya dikaitkan sebagai pelawak yang tular menerusi sebuah rakaman video menunjukkan dia sedang berurusan dengan seseorang dalam keadaan menc.urigakan.

Lan Pet Pet atau nama sebenarnya Mazlan Ahmad, 52, berkata, pihaknya akan mengambil ti.ndakan selanjutnya dan memandang serius perkara itu kerana mendatangkan fi.tnah serta menga.ibkan namanya.

“Memandangkan hantaran video itu yang berunsur fi.tnah dan sudah menga.ibkan nama saya, jadi saya akan mendapatkan khid.mat nasihat daripada p.eguam untuk t.indakan selanjutnya,” tulisnya dalam hantaran terbaharu di Instagram, kelmarin.

Menurut anggota kumpulan pelawak Senario itu, dia juga bakal memberikan keterangan mengenai penularan video itu bersama pihak media tidak lama lagi.

“Saya akan jemput rakan media untuk memberi penjelasan lanjut mengenai video yang tular itu,” katanya.

Terdahulu, tular di laman Twitter sebuah video yang memaparkan seorang individu seperti sedang menjalankan urusan jual beli dalam keadaan mencu.rigakan.

Menerusi rakaman video itu, individu terb.abit yang did.akwa seorang pelawak daripada sebuah kumpulan terkenal itu juga dilihat meng.amuk apabila menyedari perbuatannya itu sedang dirakam.

Dia dilihat keluar dari kenderaan yang dipandunya dan terus meluru ke arah perakam dan seperti berlaku perte.lingkahan.

Kemudian, individu yang dikatakan mirip s.alah seorang pelawak terkenal itu tiba-tiba meng.amuk apabila menyedari urusan yang dilakukan itu sedang dirakam.

Menerusi video pendek itu juga, individu berkenaan mema.rahi si perakam berkenaan menggunakan loghat utara sambil meluru keluar dari kereta.

Menerusi ciapan dalam Twitter yang sudah dipadam, rata-rata netizen mula berteka-teki dan memetik nama Lan Pet Pet sebagai pelawak yang dimaksudkan.

Lan Tampil Buat Sidang Media

Menurut lan, produk tersebut ialah special untuk kaum adam sahaja

Lan juga menjukkan depan media jenis produk tersebut

Kredit :HM

 

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! LV

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LubukViral

Sumber: http://trendingsangat.pw/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*