‘Saya Perlu Pert4hankan Maru4h Apabila Nama Dih3ret Secara Terbuka’ – Siti Nordiana

Sebelum ini, isteri kepada Lan Solo iaitu Sheila Razlan tampil menjawab segala persoalan yang timbul mengenai hubungan mereka dengan Siti Nordiana. Menurut Sheila, isu ini menjadi semakin p4nas apabila dia menerima satu kiriman ‘direct message’ dipercayai daripada peminat Siti Nordiana di Instagram Live.

Terbaharu, menerusi laporan BH Online, Siti Nordiana meluahkan rasa terkilan apabila isu tersebut dibangkitkan di media sosial.

‘Saya rasa terk1lan’

Saya dimaklumkan peminat mengenai sesi IG Live ini, namun tidak menontonnya kerana sudah masuk waktu tidur. Saya menerima terima banyak mesej bertanyakan kesahihan luahan yang dibuat, sepanjang hari ini. Jauh di sudut hati, saya rasa sangat t3rkilan. Kenapa perkara seperti ini perlu dibangkitkan dalam media sosial? Apa motif mereka mengh.eret nama saya dalam perbincangan mereka.

Saya sentiasa menjaga adab terutama dalam media sosial. Sebolehnya, saya mengelakkan diri daripada terkena temp1as neg4tif. Jika ikutkan, saya tidak mahu perkara ini diperbesarkan, apatah lagi, ia membabitkan rakan-rakan saya.

Menurut Siti Nordiana, dia terkilan apabila namanya turut dih.eret dengan d.akwaan dan perbincangan secara terbuka membabitkan beberapa teman baiknya semalam. Terkejut mengenai topik perbualan tersebut, Nana mempersoalkan tindakan kesemua individu berkenaan termasuk Syura Badron, jurusolek, Aida G dan pegawai perhubungan awam syarikat rakaman FMC, Sam Samin.

‘Saya tidak boleh komen lanjut’

Namun, saya perlu memperta.hankan maru4h apabila nama dih.eret dengan da.kwaan secara terbuka dalam media sosial. Peminat yang kenal rapat saya mungkin tahu keadaan sebenar, tetapi orang luar barangkali lain pula pandangan mereka.

Disebabkan itu, saya perlu merujuk perkara ini kepada peguam. Buat masa ini, saya tidak boleh komen lanjut, tunggu keputusan peguam untuk tindakan selanjutnya.

Terdahulu, Sheila mend4kwa, Nana dan pengurusnya, Anas Osman menyebarkan cerita tidak baik mengenainya dan Lan kepada rakan di stesen televisyen (TV), selain men.uduh Lan menumpang popularitinya. D4kwa Sheila, hampir semua rakan di stesen TV bercakap perkara sama dan bertanya mengenai isu makan tidak bayar.

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! LV

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LubukViral

Sumber: BH Online via ohbulan

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*