Nia Ramadhani Mengaku His4p Sudah 5 Bulan, Netizen Tepek Balik Gambar Muka Puc4t & Cengkvng!

Pelakon popular Indonesia, Nia Ramadhani disahkan p0sitif d*dah jenis meth.amp.he.tami.ne atau sy*bu menerusi ujian air k.encing.

Malah, Nia, 31, dan suami, Ardi Bakrie, 42, ketika dit.ahan di Balai Polis Metro Jakarta Pusat, Indonesia, turut mengaku mengambil d*dah jenis itu sejak lima bulan lalu.

Selain itu, pemandu peribadi mereka turut did.akwa mengambil sy*bv selepas dit.ahan terlebih dahulu oleh pihak berkuasa.

“Nia dan Ardi mengakui mereka sudah menggunakan d*dah selama lima bulan, termasuk pemandu peribadinya.

“Polis turut mer.ampas sejumlah barang bukti termasuk alat untuk mengh.isap sy*bu (b*ng),” kata Ketua Perhubungan Awam Polis Metro Jaya, Yusri Yunus kepada media Indonesia pada Khamis.

Hasil dari serb.uan, pihak berkuasa menemui d*dah jenis sy*bu seberat 0.78 gram.

Dalam pada itu, netizen turut memb.ongkar semula beberapa keping foto keadaan terkini Nia yang kelihatan puc4t dan cengkvng sebelum dit.ahan sebelum ini.

Menerusi foto yang diambil dari Instagram Stories, Nia yang memakai baju merah jambu sedang merakam video dengan keadaan yang sangat berbeza daripada sebelum ini.

Sumber: Detik Hot, CNN Indonesia, Twitter via Gempak

Artikel berkaitan :

K4ntoi K3s D4d4h, Ini 4 Fakta Pen4han4n Nia Ramadhani & Ardi Bakrie

Dipetik daripada CNN Indonesia, aktres Nia Ramadhani dan suaminya, Ardi Bakrie telah dita.han oleh pihak p0lis atas dakw4an penya.lahguna.an d4.dah.

Ketua Perhubungan Awam p0lis Daerah Jaya Kombes, Yusri Yunus berkata pasangan suami isteri itu telah dita.han dan bahan bukti dijumpai bersama. Berikut adalah 4 fakta mengenai pena.hanan aktres Nia Ramadhani dan Ardi Bakrie.

Ketua p0lis Daerah Sahkan Penah.anan

Dalam pernyataan Ketua p0lis Daerah, Yusri Yunus kepada wartawan, beliau akui pasangan suami isteri tersebut sedang dita.han dan menjalani penyelidikan di Balai p0lis Jakarta Barat.

Foto – @ramadhaniabakrie (Instagram)

Beliau juga berkata perincian penah4nan ini akan diadakan pada hari ini (8/7/2021) dalam sebuah sidang media.

Lokasi Penang.kapan

Menurut sumber ada yang mengatakan pasangan suami isteri ini ditang.k4p di sebuah restoran yang terletak di wilayah Jakarta. Berdasarkan sumber lain pula, p0lis Jakarta Barat telah menangkap pasangan suami isteri ini ketika berada di daerah Pondok Indah, Kebayoran Lama.

Ada Barang Bukti Bersama 

Ketika ditahan oleh pihak p0lis, Yusri berkata pihak mereka telah menjumpai bahan bukti bersama dengan pasangan tersebut. Bahan bukti yang dir4mp4s adalah da.d4ah jenis met4fe.tamin dan jumlah beratnya tidak diketahui.

Foto – @ramadhaniabakrie (Instagram)

Semasa ditahan oleh pihak p0lis, Nia dan suaminya telah disy4ki sedang mengambil da.d4h tersebut.

Tiada Respon Dari Pihak Nia Ramadhani 

Tular berita penang.kapan aktres Nia dan suaminya, Ardi, pihak aktres ini tidak memberi sebarang respon sehingga sekarang. Malah situasi ini membuatkan ramai warganet yakin pasangan tersebut sudah lama menggunakan da.d4h.

Foto – Fimela

 

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! LV

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LubukViral

Sumber : Murai my

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*