Baru Je Tolak Tawaran Berlakon Drama Hollywood, Sekali Netizen Gel4r Pelakon S4mpah

Baru-baru ini hangat diperkatakan mengenai pelakon Nadia Brian apabila dia memaklumkan ditawarkan berlakon drama di Hollywood. Namun, tawaran itu ditolak kerana perlu melakonkan adegan berb0gel.

Menerusi satu perkongsian di Insta Story, Nadia meluahkan rasa kurang senang apabila masih ada segelintir individu yang sering memperlekehkan kualiti pelakon tempatan.

Nadia turut meminta orang ramai berhenti melabel artis Malaysia dengan gelaran ‘s4mpah’ hanya kerana tidak melebarkan sayap ke peringkat antarabangsa.

Ujarnya, bukan kerana pelakon tempatan tidak berkaliber, namun sama juga seperti dirinya ditawarkan berlakon di Hollywood namun terpaksa menolak kerana ada babak yang tidak boleh dilakonkan.

“Semudah ini. Sebab itu saya marah kalau orang cakap pelakon di Malaysia hanya sampai situ sahaja. Hello, ada juga pelakon Malaysia dapat tawaran daripada Hollywood tetapi kami tak boleh buat atas sebab-sebab (ad3gan p4nas) macam itu la,” tulisnya.

Bagaimanapun, Nadia tidak menyalahkan produksi Hollywood kerana babak panas merupakan satu kebiasaan di sana dan dia percaya dengan rezeki Allah selepas menolak tawaran berkenaan.

“Tidak mengapa, saya faham sebab itulah pasaran filem dan drama di Hollywood . Bercivm dan berb0gel itu semua normal di sana malah dalam Netflix juga ada semua babak sebegitu.

“Saya percaya dengan rezeki Allah SWT. Jadi, mulai sekarang sudah boleh berhenti gelar artis Malaysia dengan gelaran ‘sampah’ atau ‘artis Malaysia tidak ke mana’,” katanya.

 

 

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! LV

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LubukViral

Sumber : Rotikaya

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*