“Asyik tanya ‘Eh Syida pregnant ke?”, Ini jawapan Syida Melvin bila sering ditanya netizen

Baru-baru ini, adik kepada pelakon Syatilla Melvin, Syida Melvin telah dedahkan bahawa dia sedang hamil 5 bulan.

Syida atau lebih mesra sebagai Cda itu telah berkongsi perihal itu di akaun Instagramnya dek kerana ramai netizen yang membuat spekuliasi tentang perkara itu.

Tambahnya lagi, dia juga tidak mampu untuk menyorok kandungannya lagi kerana perut semakin membesar.

“MashaAllah MashaAllah

Bismillahirahmanirahim.. we are finally ready to share this good news with everyone ???? Alhamdulillah, ramai orang dok main teka teki di setiap posting cda, setiap story cda.”

“Asyik tanya ‘Eh Syida pregnant ke? Eh tu macam baby bump jeee’ hahaha! Powerrrr lah hampa ni. Kalini perut memang dah tak boleh sorok lagi dah sebab dah besaq ???? ”

“Alhamdulillah cda takdak morning sickness, cuma alah bau bauan macam perfume & benda2 wangi jalaaaa (5bulan dah tak pakai perfume) ????
Cda mintak hampa doakan semuanya selamat okay? Nanti cda share lagi ini baby boy or girl ???????????? #teringinnakmakanlaksa #badanpelandokgemok #mukakembang #cantwait ????”, tulisnya panjang lebar.

 

Lantas berita baik itu disambut baik oleh peminat yang turut mendoakan kesejahteraan kesihatan buat pelakon itu.

Sumber: Instagram Syida Melvin

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*