‘Dinner birthday’ Hannah Delisha tk menjadi, Sesuatu Terjadi dimalam hari lahir

Lama tak mendengar kisah pelakon cantik Hannah Delisha sejak dia memaklumkan yang sudah berumah tangga awal tahun ini. Hannah juga tampil lebih ayu setelah mengambil keputusan untuk mengenakan hijab sekitar hujung tahun lalu.

Walaupun sudah berkahwin, aktres itu tetap mempunyai peminat yang sentiasa menyokong karya seninya dan berjanji akan terus memberikan yang terbaik dalam setiap bidang seni yang dikerjakan.

Sambut hari lahir yang ke-25

Pada 27 Oktober 2021, pelakon tersebut telah meraikan hari ulang tahun kelahirannya yang ke-25. Sudah tentu pelbagai ucapan hari lahir diterima daripada kenalan dan juga para peminat.

Namun, menerusi posting yang dilakukan oleh Hannah di InstaStory, dia memaklumkan makan malam yang dirancang bersama suami tersayang, Imam Shah tdak berjalan dengan baik kerana dia mengalamiKeracunan makanan.

Ucapan terima kasih kepada semua

Walau bagaimanapun, dia tetap mengucapkan ribuan terima kasih kepada kepada suaminya kerana tetap ada dihari lahirnya.

Hannah turut mengucapkan terima kasih kepada rakan-rakan dan followers yang mengucapkan selamat hari lahir serta mendoakan kesejahteraannya.

Jaga kesihatan dan makan semua

Di kesempatan tersebut, pelakon drama 30 Pesanan Suara ini sempat memberi nasihat supaya menjaga kesihatan dan menjaga makan agar tidak mengalami keracunan makanan sepertinya.

Selepas mengenakan tudung pada tahun lalu, Hannah Delisha telah mengejutkan ramai apabila memberitahu sudah bernikah dengan seorang pelakon Singapura iaitu Imam Shah selepas 5 tahun bercinta.

 

 

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! LV

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LubukViral

Sumber :  https://livenewszone.com/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*