“Kami Berada Dalam Ruang Khas” – Nora Danish Balas Isu Dikec4m Netizen Kerana ‘Dine-In’

Menurut Nora, sebab kenapa dia tidak bersuara sebelum ini kerana tidak mahu pusing dengan isu tersebut dan malas untuk memanjangkan cerita.

Katanya lagi ketika dihubungi oleh pihak Kosmo! Online, dia telah melakukan pelbagai perkara bagi memastikan keselamatan anak-anaknya terjamin seperti menelefon pihak restoran untuk menempah sebuah bilik khas tertutup.

Hanya ada kami sahaja berada dalam ruang khas di situ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naOradaishi (@noradanish)

Ujar pelakon itu, dia turut menghubungi terlebih dahulu dengan pihak restoran terbabit bagi memastikan jumlah pelanggan supaya makan malam bersama keluarga berjalan dengan lancar.

Dalam pada itu, Nora berkata sepatutnya perkara ini tidak perlu dijadikan isu atau krit1kan apabila dia dan suami membawa anak-anak keluar makan bersama kerana pihak Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan Majlis Keselamatan Negara (MKN) membenarkan perkara itu asalkan kanak-kanak dibawah 17 tahun ada bersama penjaga mereka.

Sebelum ini, tindakan Nora dan suami membawa anak-anak mereka keluar makan malam bersama diluar telah menimbulkan rasa tidak senang oleh sesetengah netizen atas tindakannya itu.

 

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! LV

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LubukViral

Sumber: beautifulnara

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*