“Dalam t0ilet gak ko hayati watak ye dik…”- Ain Edruce Cuba Menghayati Watak Dalam Tand4s Namun Ini Respon Netizen

Sejak bermulanya PKP sekali lagi di beberapa negeri, beberapa SOP perlu dipatuhi. Malah ramai yang duduk di rumah seperti saranan kerajaan bagi mengelakkan penul4ran v1rus c0v1d-19 ini. Ini tidak terkecuali buat para selebriti yang segala aktiviti berunsurkan hiburan turut ditangguhkan.

Jadi ada sesetengah selebriti yang mula menghasilkan video TikTok mahu pun pelbagai bahan lain untuk menghiburkan peminat mereka. Ini termasuklah salah seorang selebriti terkenal tanah air, Ain Edruce. Terkenal sebagai pelakon dan pengacara, Ain Edruce juga cukup sinonim dengan bahan video yang ‘gil4-gil4’ dihasilkan olehnya.

Terbaharu, Ain Edruce berkongsikan satu video yang mana memaparkan dirinya cuba menghayati watak dalam tandas. Video Tiktok dengan menggunakan suara orang lain itu kedengaran agak 4neh. Dalam rakaman itu, Ain Edruce cuba menghayati watak sebagai Optimus Prime dengan menggunakan suara tersebut.

Berikut adalah video yang dikongsikan Ain Edruce menerusi laman TikTok miliknya itu:

Adoi, ada-ada sahajalah idea Ain Edruce ini! Tengah h4mil pun boleh tahan ‘crack’ juga per4ngai selebriti seorang ini. Video Ain Edruce ini telah meraih lebih 302 ribu tontonan dan 33 ribu likes. Rata-rata warganet terhibur dengan telah Ain Edruce ini men1ngg4lkan reaksi mereka mengenai rakaman tersebut di ruangan komen seperti berikut:

“I can’t. Serious lawak sangat ni”

Menghayati Watak Dalam Tandas 3

“Hahaha dalam toilet gak ko hayati watak ye dik…”

Menghayati Watak Dalam Tandas 2

“Dia buat dahhh…s4kit perot aku”

Menghayati Watak Dalam Tandas 1

 

 

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! LV

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LubukViral

Sumber : HCL

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*