“Tak nak la type panjang2 nnti mommy nangis..”, Amyra Rosli titip ucapan istimewa sempena hari jadi Anaqi

Baru saja berlepas tunaikan umrah di tanah suci , Amyra Rosli telah titipkan ucapan sempena ulang tahun kelahiran anaknya yang kebetulan sedang menjalani ibadat umrah bersamanya.

Amyra turut berkongsi sekeping gambar Anaqi di tanah suci itu.

” Happy birthday anaqi!! (Mommy baru lah nak sempat wish birthday kat anak bujang sorg ni..)

Untungnya kamu wahai anak dpt sambut hari lahir dekat rumah Allah.. awal sungguh anaqi menyahut panggilan Allah..
Mcm baru je smlm anaqi dlm labour room dgn mommy, daddy @amarbaharin n dr @_s__e__r__i_ .

Haaa x nak la type panjang2 nnti mommy nangis 😊
Moga allah sentiasa melindungimu wahai anak.. SAYANG ANAQI 💕”, tulisnya di ruangan entri tersebut.

 

 

View this post on Instagram

 

Happy birthday anaqi!! (Mommy baru lah nak sempat wish birthday kat anak bujang sorg ni..) Untungnya kamu wahai anak dpt sambut hari lahir dekat rumah Allah.. awal sungguh anaqi menyahut panggilan Allah.. Mcm baru je smlm anaqi dlm labour room dgn mommy, daddy @amarbaharin n dr @_s__e__r__i_ . Haaa x nak la type panjang2 nnti mommy nangis 😊 Moga allah sentiasa melindungimu wahai anak.. SAYANG ANAQI 💕 . . #JourneyOfLove #MassnizamGroupTravel #kembarasufimemetikredhailahi #naurashares #bebettertogether #amalbymh #celebratetv #massnizamgroup #kembarasunnah #umrahsunnah #Amyramar #Anaqiturns2 @naurashares @massnizamgroup @amalbyMH *@hasnuldiwani* @massuzahzakaria @nizamnoh_niz

A post shared by Madam Amyra (@aamyrarosli) on

Lantas, peminat tidak melepaskan peluang mengucapkan ucapan hari jadi buat Anaqi dan mendoakan yang terbaik buat keluarga kecil itu.

Sumber: Instagram Amyra Rosli

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*