“Kasih Seorang Ayah, Sedih Melepaskan Anak Kesayangan..” – Netizen Seb4k Teringat Ayah Yang Sudah Meningg4l Dunia – Lubuk Viral

Menerusi halaman tiktok, satu video kongsian Fitrin Rusee menunjukkan seorang ayah menangis teresak esak ketika menjadi wali kepada anak kesayangannya. Ayah mana tidak sayang anak kan. Sedangkan haiwan yang tiada akal pun sayang anak mereka. Video tersebut mendapat sebanyak 500 ribu tontonanan dan 50 ribu sukaan. Video tersebut mencuit hati netizen dan memberi pelbagai reaksi. Antaranya, secara tidak langsung ia membuatkan mereka teringat akan ayah mereka. Ada juga yang sebak kerana teringat akan ayahnya yang sudah meningg4l dunia.

Jom Lihat Video Penuh:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zack (@lawak_laah)

Jom Tengok Apa Kata Netizen:

@kaa :hm harap aku pun kuat nk tgok ayah nnti hmm sbb aku one only anak perempuan dia

@Syaza:rindu nya ayah. my dad meninggal 4 hari before my akad nikah. tak sempat nak nikahkan anak bongsu dia ni

@P E A N U T 3 ☁️:im the only one anak perempuan sulung dia. yang paling degil. banyak kerenah. dia sayang tp dia tak tunjuk. cant ready for next chapter of my life..

@LiyanaAkmalia:Kalau Bab ii ayah ni aku takbole lah sebak lain macam . Lagi ii nak paling manja dengan ayah

@mas tura:waktu akad nikah kita akan tahu betapa susah nya ayah kita nk lepaskan kita. i feel masa akad nikah becoz i anak bongsu

@𝐴 𝑁 𝑁 ‘ 𝐴:Kalau aku dh turun peluk ayah aku dah HAHAHA

@Syzwnieyy:Hmm sedihh lahh. lagi 8jam nk akad nikah. semoga dipermudahkn

@Miss Mieyra:rindu ayah dan abah..alfatihah buat ayah & abah

Itulah kasih seorang ayah, kadang-kadang mungkin dia tidak tunjuk sangat dia sayang. Tapi dalam hati dia sahaja yang tahu. Kasihi lah ayahmu selagi dia masih bernyawa. Komen yang baik-baik yaa.

 

 

 

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! LV

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @Lubuk Viral

Sumber: https://sinetronmalaya.com/