Did4kwa Ada Hvbungan Svlit Dengan Suami 0rang Siap Kik1s RM3000 Sebulan, Akhirnya Anak Azhar Sulaiman Tampil Dengan Kata2 Ini – Lubuk Viral

Anak kepada pelakon Azhar Sulaiman iaitu Kasih Iris Leona ditudvh mempunyai hubungan sulit dengan seorang lelaki berstatus suami orang.

Dakwa4n tersebut dibuat oleh seorang wanita dikenali sebagai Nor Azira Osman Said yang mend4kwa Leona memperd4ya suaminya untuk mendapatkan wang bulanan sebanyak RM3,000 sehingga menyebabkan duit simpanan mereka habis.

Wanita tersebut membuat dakw4an itu secara terang-terangan menerusi ruangan komen di laman Instagram milik Azhar dan meminta aktor itu bertanggungjawab terhadap tindakan Leona cuba meramp4s suaminya.

Leona kongsi perbualan Azhar bersama Azira.

Malah individu itu turut mengugvt untuk membuat laporan polis sekiranya Azhar tidak memulangkan wang berkenaan.

“Tanya Kasih Iris Leona tentang wang yang digunakan sepanjang mempunyai hubungan dengan suami saya.

“Kira semua jumlah wang yang telah dibelanjakan untuk bayar hotel, tiket penerbangan, makanan dan semua yang berkaitan dengan percutian ketika dia ada hubungan dengan suami saya.

“Untuk pengetahuan, anak awak telah menghabiskan duit saya sebanyak RM3,000 sebulan. Minta dia kembalikan wang saya selepas mengambilnya dengan memperdayak4n suami saya,” katanya.

Dalam pada itu, individu berkenaan turut mend4kwa Leona mempunyai hubungan sulit dengan suaminya tanpa ada sebarang niat untuk berkahwin dengannya.

Malah Nor Azira turut menvduh Leona sebagai scamm3r dan cuba memperday4kan suaminya.

“Dia men1pu suami saya tanpa ada niat untuk berkahwin dengannya atau saya akan buat laporan polis,” katanya lagi.

Tidak berdiam diri dengan tudvhan itu, Azhar turut menghubungi dan menghantar pesanan mesej WhatsApp kepada wanita itu bagi meminta bukti tudvhan yang dibuat terhadap anaknya.

Wanita itu memberitahu dia mengesyaki suaminya mempunyai hubungan dengan Leona gara-gara lelaki itu membuat ciapan semula (retweet) satu status dimuat naik Leona sebelum ini.

Leona bersama ibu bapa dan dua adik-beradiknya.

Leona yang turut berkongsi tudvhan tersebut di Twitter mendapat respons pengikut yang turut cuba menghubungi nombor telefon Nor Azira.

Ramai mend4kwa wanita tersebut adalah seorang scamm3r dan sengaja mahu megambil kesempatan untuk mendapatkan wang. Leona turut menafikan segala tudvhan yang dilemparkan terhadapnya menerusi satu perkongsian Instagram Story miliknya.

“Saya hanya mahu katakan ia 100 peratus tidak benar. Saya tidak pernah keluar atau berjumpa dengan suami orang lain.

“Ibu bapa saya tahu dan mempercayai saya,” ujarnya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leona (@kasihirisleona)

 

 

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! LV

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @Lubuk Viral

Sumber: https://www.dnq.pw/