[VIDEO] Diva AA Bersemuka Dengan Azza Isu Sejadah, Tengklng Dalam Melodi “Apa Masalah Kau?!”- Lubuk Viral

Minggu lalu, isu mengenai pengacara sensasi Azwan Ali atau lebih dikenali sebagai Diva AA ‘mem4ki’ Azza Elite kerana lewat membuat penghantaran sejadah raih perhatian orang ramai.

Lagi membuatkan isu terbabit mendapat perhatian apabila Azza meluahkan rasa terkilan dengan kata-kata kes4t yang dikeluarkan dari mulut Diva AA, tambahan pula ketika itu ayahnya baru saja meningg4l dunia.

Tak tahu berita pemergi4n bapa Azza

Susulan itu, pihak Melodi mempunyai niat baik untuk pertemukan dua orang selebriti ini bagi memperbaiki keadaan yang sedang ‘pan4s’.

Semasa ditemubual, Diva AA akui tidak tahu mengenai berita pemergi4n bapa Azza, namun sebagai pelanggan dia berhak mengetahui alasan lewat menghantar barang yang dibeli.

Netizen pun kena t3ngk1ng.

Setelah dipertemukan, Diva AA bertanya soalan dalam nada ‘men3ngking’ mengapa isu ini menjadi besar hingga dil4ga-l4gakan dan itu membuatkan pelakon terbabit terdiam.

Dalam pada masa yang sama, pengacara itu sempat men3ngking dan mar4h ke arah kamera seolah-olah menunjukkan rasa tidak puas hati terhadap netizen yang menudvhnya dengan pelbagai tudvhan.

Bagaimanapun, pertemuan untuk berdamai itu bersambung di bahagian kedua, dimana ia akan ditayangkan pada episod minggu hadapan rancangan tersebut.

VIDEO :

KOMEN NETIZEN :

Sumber/ Kredit : Tiktok, Ohmedia

 

 

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! LV

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @Lubuk Viral

Sumber: https://bartasangbad.site/