“Naya Pak Karim…”- Produk Inai Dikutvk Pengguna, Sekali Neelofa Beri Komen Padu- Lubuk Viral

Baru-baru ini, tular di media sosial mengenai warna inai Nunha yang dihasilkan oleh selebriti dan usahawan ,Noor Neelofa menjadi pertik4ian segelintir netizen yang mendakwa inai itu berwarna ‘lebam hitam’.

Pelbagai Reaksi Netizen

Di laman Twitter, rata-rata netizen memberikan pelbagai reaksi mereka terhadap inai keluaran selebriti tersebut. Ada yang kurang menggemari hasil warnanya, dan ada juga yang mengatakan bahawa ia akan menjadi cantik jika dipakai dengan cara yang betul.

“Inai Neelofa ni sengaja dia buat kaler kena kepit pintu supaya viral. Lepas tu mesti orang lupa pasal viral mat kilau dan fattah amin dan fazura. Bijak mek kelate ni.”

“Risau eh inai Neelofa ni. Memang hilang siot. Naya pak karim.”

“Aku tengok ramai yang kutvk inai Neelofa tu, benau nya kalau pakai cara betul dia jadi je lawa. Ni kau buat palatao memang la tak jadi. Orang suh buat A ko buat B mana mau nya.”

“Kami Pun Sedang Menunggu SIRIM & HALAL”

Tidak berdiam diri, Neelofa menerusi Insta Stories menjelaskan bahawa pihak mereka masih menanti SIRIM & HALAL serta mengakui pihak mereka sangat berhati-hati mengenai penyerapan inai ke dalam kuku ketika proses persampelan.

“Kami pun sedang menunggu SIRIM & HALAL, nantikan yea. Benda ni bukan boleh bawak main-main tau..Kami sangat careful tentang point penyerapan innai ke dalam kuku semasa proses sampling.”- Jelas Neelofa

Dalam pada itu, Neelofa menjelaskan bahawa pihak mereka akan membawakan individu yang mahir dalam bidang itu untuk memberikan penjelasan dalam sebuah majlis khusus bersama para reseller dan media dalam masa terdekat.

 

 

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! LV

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @Lubuk Viral

Sumber : murai.my