KeIuarga Pengasas Dnars Mengesy4ki Kem4tian Faziani Ada Unsur Yang Meragukan – Lubuk Viral

Keluarga pengasas produk kecantikan Dnars Skincare, Allahyrh4m Faziani Rohban Ahmad yang menlngg4l dunia pada 18 Mei 2019, membuat laporan polis bagi menuntut siasatan lanjut dilakukan terhadap kematlan Allahyrham.

Laporan polis itu dibuat jam 1 tengah hari semalamdi Balai Polis Tumpat selepas tiga tahun kematlan pengasas produk berkenaan.

Ahli keluarga Allahyrh4m ketika dihubungi mengesahkan membuat laporan polis bagi menuntut siasatan lanjut terhadap kematlan Allahyrham yang disyaki ada unsur lain.

“Selepas kematlan Allahyrham, kami ahli keluarga melantik peguam untuk mendapatkan maklumat dan hasil dapatan peguam terbabit, mendapati kematlan Allahyrham diragui”

“Kami mengesyaki kematlan Allahyrham bukan disebabkan kemalangan semata-mata sebaliknya ada unsur lain yang menyebabkan kami tampil membuat laporan polis”

“Susulan laporan dibuat, saya juga sudah memberi keterangan kepada pihak polis hari ini dan kami berharap pihak berkuasa dapat menjalankan siasatan,” katanya ketika dihubungi di sini, hari ini.

Sementara itu, Ketua Polis Daerah Tumpat, Asisten Komisioner Amran Dolah, ketika dihubungi mengesahkan menerima laporan polis yang dibuat keluarga Allahyrham.

Katanya, pihaknya akan merujuk laporan berkenaan ke Bahagian Perundangan Ibu Pejabat Polis Kontinjen (IPK) terlebih dahulu memandangkan kes berkenaan berlaku di Thailand.

Media sebelum ini melaporkan, Pengasas produk kecantikan Dnars Skincare, Faziani Rohban menlnggal dunia, manakala suaminya cedera selepas terbabit dalam kem4langan di Pattani, Thailand.

Faziani Rohban mavt di lokasi kejadian akibat keced3raan parah, manakala suaminya, Shah Rizal Ibrahim, ced3ra.

Kemalangan membabitkan kenderaan pelbagai guna (MPV) Toyota Estima yang dinaiki m4ngsa dan sebuah lori.

Allahyrham dikatakan dalam perjalanan ke sebuah pondok di Yala, Thailand untuk memberi sumbangan.

 

 

 

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! LV

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @Lubuk Viral

Sumber: https://www.dnq.pw/