Disangka bergadvh gelagat Shuib & Pakcik ini tarik perhatian ramai, “Asbab dia berjaya” – Lubuk Viral

Sebut sahaja nama Shuib Sepahtu, ramai yang cukup suka dengan sikapnya yang selain lawak, dirinya juga terkenal dengan perangai ramahnya terhadap sesiapa sahaja. Jadi meskipun selepas sekian lama berehat sebagai anak seni, ramai ternanti-nantikan kemunculannya kembali.

Walau bagaimanapun, tular satu rakaman terbaharu melihatkan gelagat Shuib Sepahtu dengan seorang pakcik di tepi jalan yang membuatkan ada yang menyangka terdapat pergaduhan.

Namun begitu, semakin diperhatikan rupa-rupanya Shuib yang berhenti di tepi jalan ini kerana ingin menghulurkan bantuan kepada pakcik ini namun disaat pakcik ini cuba menolak, Shuib pula tetap mendapatkannya.

Tindakan Shuib ini membuatkan ramai teringat dengan arwah Siti Sarah yang mana pasangan ini sangat terkenal dengan sikap pemurah mereka yang suka membantu orang lain.

@shafiqabuuuJangan fikir bukan bukan hari ni mungkin hari pak cik ni hari kita belum tahu lagi 🙂♬ TE MOLLA BY ROSIE SD – 𝙝𝙖𝙗𝙞𝙗𝙞𝙣𝙖𝙨𝙨™

Perkongsian pemilik akaun bernama, Shafiqabuuu tersebut bagaimanapun membuatkan tindakan Shuib Sepahtu itu disenangi ramai dan ditinggalkan ratusan komen positif terhadapnya diruangan komen.

“Patut Shuib dengan arw4h Siti Sarah sentiasa murah rezeki. Sebab mereka sentiasa memberi”

“Semoga saya pun jadi macam abang Shuib selalu bersedekah. Amin aminn”

“Memang Shuib ikut segala kebaikan arw4h Siti Sarah, takkan miskin kita kalau kita bersedekah”

“Bercakap pun lembut je Shuib ni. Moga bertemu dengan bidadari syurgamu di sana”

 

 

 

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! LV

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @Lubuk Viral

Sumber  : HCL