Pak Samad nyanyi Memburu Impian, warganet ‘usik’ mengadu dekat Mak leha – Sambutlah Rindu – Lubuk Viral

Sejak akhir-akhir ini, watak Pak Samad dan Mak Leha antara yang hangat menjadi perbualan penonton drama tempatan apabila konflik dialami lakonan oleh Liza Abdullah bersama Kazar itu mencetuskan ramai emosi di depan kaca televisyen.

Apatah lagi kehadiran Nurul Ain menguji rumah tangga Pak Samad dan Mak Leha pula pada musim ketiga mencetuskan peminat 7 Hari Mencintaiku 3 semakin ‘panas’.

Pak samad

Namun begitu, ia terbukti lakonan pelakon legend yang memegang watak Mak Leha dan Pak Samad ini berjaya menarik tumpuan ramai sekali lagi malah turut sama emosi apabila mereka pula diuji oleh Nurul Ain selepas anak mereka, Khuzairi pada musim lalu hampir berkahwin dengannya.

Tetapi apa yang menarik perhatian kali ini tentang Pak Samad pula, dia tidak semena-mena tular masuk ruangan fyp atau for your page di aplikasi TikTok berikutan belanja suara nyanyi lagu Memburu Impian.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by käzar 🇲🇾 مليسيا (@kazar35)

Walau bagaimanapun, Pak Samad nyanyi Memburu Impian itu turut tular di aplikasi TikTok sehingga mencetuskan ramai terhibur dan dalam pada masa sama sempat mengusik pelakon legend berkenaan dengan mengadu pula kepada Mak Leha diruangan komen.

“Nyanyi untuk Mak Leha, mesti tersentuh hati apa pun nyanyian Pak Samad padu”

Pak samad

“Pak Samad bersemangat eh dia….”

IMG_20220518_131215

“Mak Leha Pak Samad menyanyi sudah”

Pak samad

“Sedapnya Pak Samad nyanyi, terubat hati Nurul”

IMG_20220518_131249

 

 

 

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! LV

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @Lubuk Viral

Sumber: HCL