Ekin Tertekan Ramai sp3ku Rumah Tangga Goyah Kerana Tak Hadir Pelancaran Filem Mawi- Lubuk Viral

Terus menerus diasak dengan pertanyaan mengenai hubungan rumah tangganya dengan Mawi, Ekin Rahmat mengakui emosinya terganggu serta menga.lami me..ntal ‘breakdown’.

Ramai yang menghantar pesanan bertanyakan keadaan Ekin seolah-olah mahligai yang dibina bersama Mawi itu sedang dilan.da .masa.lah.

“Terima kasih kepada yang sudah bertanya sama ada saya okey atau pun tidak. Apa yang membuatkan saya stres.s adalah soalan yang mereka ajukan.

“Mereka tanya kenapa tak nampak saya di pelan.caran itu. Adakah kerana rumah tangga ada masalah atau sudah tidak sefahaman atau berg.aduh atau kerana kami sudah ber.cerai. Allahuakbar,” katanya menerusi Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ekin Cahaya (@ekinmawi_cahaya)

Menjawab segala persoalan, isteri kepada penyanyi dan penyampai radio itu menjelaskan mereka berada di Johor Bahru sedang menja.lani kuarantin.

“Anak-anak pos.itif C.o.vid-19 dan kami ‘terpera.ngkap” di Johor Bahru. Sudahlah str.ess menjaga anak-anak yang meragam sa.kit, Tetapi, majlis yang sudah dirancang itu perlu diteruskan.

“Bila kata fitn.ah datang, sesukanya bercakap tanpa sia.sat, lagi tambah tertekan. Saya mohon, kepada yang bertanya seperti itu, berhentilah kerana ia menyebabkan saya stres,” katanya.

Ekin dan Mawi mendirikan rumah tangga pada 20 Disember 2008 dan dikurniakan seorang anak perempuan, Cahaya Malaika. – CARI

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! LV

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @Lubuk Viral

Sumber: IG Ekinnawi_Cahaya