“Ramai tak sangka bkn Neelofa nombor Satu” -Ini Lima Individu Yang Memiliki Pengikut IG Tertinggi Di Malaysia – Lubuk Viral

Akaun media sosial Instagram sememangnya popular di seluruh dunia. Malah ramai orang di dunia yang mampu menjana pendapatan menerusi Instagram.

Pemain bola sepak terkenal, Cristiano Ronaldo merupakan individu yang mempunyai paling ramai pengikut di Instagram iaitu sebanyak 302 juta. Malah dia merupakan satu-satunya manusia di dunia yang memiliki pengikut melebih 300 juta.

Namun tahukah anda siapakah individu di Malaysia yang mempunyai bilangan pengikut Instagram paling ramai? Ini senarai 5 individu di Malaysia yang memilki pengikut Instagram teramai mengikut turutan.

5) Nora Danish (7.3M) – Pelakon comel ini pernah bergelar Ratu Instagram Malaysia selama beberapa tahun sebelum kedudukannya dir4mpas oleh Neelofa. Nora sangat aktif memuatnaik gambar-gambarnya di Instagram. Malah Nora juga adalah individu pertama di Malaysia yang berjaya memiliki 1 juta pengikut Instagram satu ketika dahulu. Sehingga kini Nora sudah memuatnaik hantaran di Intagramnya sebanyak 23.1 ribu kali. Banyak bukan?

4) Zizan Razak (7.9M) – Pelakon dan pelawak terkenal ini merupakan selebriti lelaki yang mempunyai pengikut paling ramai di Instagram. Mungkin kerana Zizan seorang yang kelakar dan comel!

3) Dato’ Sri Siti Nurhaliza (8.4M) – Sebagai penyanyi nombor satu negara, semestinya Dato’ Sri Siti akan berada di dalam senarai teratas. Dato’ Sri Siti sering bertukar kedudukan bersama Neelofa dari segi jumlah pengikut kerana bilangan pengikut mereka hampir sama.

2) Neelofa (8.6M) – Selebriti dan usahawan terkenal ini merupakan individu kedua di Malaysia yang mempunyai pengikut Instagram paling ramai. namun terkadang jumlah pengikutnya turun naik mengikut kontr0versi yang terpalit dengannya.

1) Siew Pui Yi (16M) – Model dan pelakon ini merupakan individu yang memiliki pengikut Instagram paling ramai di Malaysia. Sering memuatnaik foto-foto di Instagram antara sebab kenapa dia memiliki pengikut paling ramai. Setakat ini dia hanya memuatnaik 412 hantaran sahaja.

 

 

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! LV

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @Lubuk Viral

Sumber : https://starngage.com/