Gara2 Hal Ini Uyaina Arshad Batalkan Majlis Malam Berinai- “Hasrat Berbulan Madu Di Eropah, Tapi…”

Uyaina dan Raja Syahiran berlapang dada dengan apa yang berlaku sebelum majlis nikah mereka. Kredit foto: @CSTproduction

MALA.NG tidak berbau apabila gudang yang menyediakan pelamin asal untuk majlis akad nikah pasangan selebriti Uyaina Arshad dan Raja Syahiran musnah akibat han.yut dibawa banjir pada Ahad lalu.

Biarpun pelamin idaman tidak dapat dipasang, namun pemilik nama Saidatul Naseha Uyaina Arshad ini tetap meneruskan pernikahan mereka dengan bantuan peran.cang perkahwinan lain.

“Sepatutnya malam berinai diadakan pada malam tadi dengan tema ‘arabian night’ tapi ter.paksa dibatalkan. Bukan itu sahaja, pelamin saya juga musnah.

“Pelamin asal yang sepatutnya dipasang pada pagi ini tidak dihantar ga.ra-ga.ra han.yut dibawa banjir pada Ahad lalu.

Uyaina 2

Uyaina dan Syahiran selamat bernikah pada pagi, Selasa.

“Kami ter.pak.sa berla.pang dada… nasib baik ada peran.cang perkahwin lain yang jadi bi.dan terjun walaupun pada saat-saat akhir.

“Sejujurnya kami tidak be.rasa terki.lan pun sebab yang penting ijab kabul dan dikelilingi keluarga dan rakan terdekat,” katanya kepada mStar.

Uyaina selamat ber.gelar isteri kepada penyanyi berusia 28 tahun itu dengan sekali lafaz pada pukul 9.03 pagi Selasa di Colony by KLCC, Kuala Lumpur.

Sebelum itu, pelakon drama Perempuan Tanpa Dosa ini menerima rombongan merisik keluarga Syahiran pada Julai 2019.

Lagipun keluarga saya dekat sana pun ada dijang.kiti vi.ru.s tersebut.

RAJA SYAHIRAN

PENYANYI

Dalam pada itu, Uyaina yang juga pengacara memberitahu biarpun pelbagai ‘drama’ berlaku sebelum majlisnya namun ia tidak membuatkan dirinya berasa sedih.

“Ikutkan rumah Syahiran di Subang pun terjejas akibat banjir. Kami berdua saling ke.ta.wa apabila mengenangkan pelbagai drama yang berlaku sebelum majlis ini dapat dijalankan.

“Saya tidak me.nan.gis langsung apabila keadaan begini terjadi sebab sepanjang proses Syahiran sentiasa ada bersama. Kita hanya mampu merancang, Dia yang menentukan,” ujarnya.

uyaina7

Uyaina dan Raja Syahiran reda perancangan awal pernikahan mereka tidak menjadi.

Sementara itu, Syahiran turut me.nde.dahkan mereka ter.pak.sa membatalkan hasrat untuk berbulan madu di Eropah berikutan var.ian baharu C.ovi.d-19.

“Sepatutnya kami akan terbang ke Eropah untuk berbulan madu pada Khamis tapi terpaksa membatalkan hasrat itu. Ikutkan tiket dan semua perancangan sudah dibuat.

“Ia berikutan va.rian baharu C.o.vi.d-19 yang kini men.ye.rang. Lagipun keluarga saya dekat sana pun ada dij.ang.kiti vi.rus tersebut.

“Nak cakap anggaran ke.ru.g.ia.n itu, saya rasa tidak sesuai untuk dikongsi dalam keadaan sekarang. Ramai lagi yang lebih terkesan dengan bencana sedang melanda negara sekarang,” katanya.

 

 

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! LV

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LubukViral

Sumber: mStar

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*