[VIDEO] 2 Hari Terper4ngkap Tanpa Makanan, Boss Ned SeIamatkan B4yi

Kejadian banjir kilat yang melanda sejak 2 hari lalu di sekitar kawasan Shah Alam benar-benar meruntun jiwa. Meskipun hujan sudah pun berhenti, namun masih banyak kawasan yang ditenggelami air sehingga ke bumbung rumah. Ramai yang merayu untuk dihulurkan bantuan terutamanya di kawasan Taman Sri Muda.

Bini cakap sayang careful please, takut ada buaya ke?

Tak tahan melihat situasi berkenaan, suami kepada Nora Danish iaitu Boss Ned telah turun padang bersama team bagi memberi pertolongan. Selain itu, Harith Iskandar dan isterinya turut sama kelihatan bertungkus lumus menyediakan bekalan makanan kepada individu terjejas.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nedim Sujak Nazri Aziz (@boss_ned)

Ada bayi dan dilaporkan dah 2 hari keluarga ini tiada bekalan makanan

Menerusi satu perkongsian di Instagram, Boss Ned kedengaran cukup gembira selepas berjaya menyelamatkan sebuah keluarga yang sudah pun 2 hari terperangkap di dalam rumah tanpa sebarang bekalan makanan. Lebih melegakan apabila seorang bayi juga berhasil dibawa keluar ke lokasi yang lebih selamat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hot FM ?? (@hotfm976)

Bangga dengan apa yang Boss Ned tengah buat…Semoga dipermudahkan urusan semua yang membantu

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen turut sama terharu melihat perkongsian berkenaan. Selain itu, ramai turut mengambil peluang berterima kasih kepada Boss Ned atas usaha yang dilakukan semalam.