“Dorang Bercuti, Check In….Aku Sabar” – Rossa Sera

Isteri kepada pelawak terkenal, Shuk Sahar iaitu Rossa menerusi satu hantaran di TikTok dilihat seolah-olah meluahkan apa yang terpendam terhadap apa yang berlaku dalam rumah tangganya. Sebelum ini, Rossa mendedahk4n dia sudah sebulan tidak tinggal sebumbung dengan Shuk dan berada dalam proses untuk failkan pencer4ian.

Menerusi hantaran tersebut, Rossa dilihat seolah-olah kecew4 terhadap tindakan seseorang yang telah meninggalkannya tanpa khabar berita.

Orang memperlakukan aku tervk, diorang biar aku tunggu diorang berbulan-bulan, diorang bercuti, bercheck in. Aku sabar ja menunggu walaupun tiada kepastian.

Ujar pemilik nama Rossalennah Natassyiah Asshaferah, apa yang berlaku menyebabkan dia berasa sed1h dan sering kali men4ngis namun, masih percaya dengan ketentuan Ilahi.

Sedih jangan cakap la. Tuhan ja tau bila di mana. Berapa banyak aku men4ngis. Men4ngis la bah tabah. Tapi aku yakin ini cara Allah jadikan insan macam kita ini lebih sabar dan tabah.

Bersyukur la dalam ujian ini kita orang yang dikhian4t bukan pengkhi4nat.

Terdahulu, Rossa mended4hkan dia menerima mesej daripada pengikutnya yang mend4kwa melihat kelibat suaminya dengan seorang wanita di dua lokasi berbeza. Rossa bagaimanapun, men4fikan wanita yang dilihat bersama suaminya itu adalah dirinya.

Video penuh:

Sumber: Rossa Sera

 

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! LV

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LubukViral

Sumber : obulan

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*