“Rzeki Intan Ladyana & Harris Alif Lebih Luas” – Slepas 10 Blan Brgelar Suami Isteri.

Pasangan selebriti terkenal, Intan Ladyana dan suami Harris Alif mengakui tempoh 10 bulan berg3lar suami isteri sebagai sesuatu yang cukup manis ketika ini, perkongsian hidup mereka juga turut disvsuli dengan pelbagai kisah indah.

Berkongsi kehidupan selepas berkahwin, Intan berkata fokusnya kini lebih kepada keluarga. Malah, kehidupan sebagai isteri juga menuntut dia untuk lebih teliti sebelum menerima apa-apa tawaran dalam memastikan tidak mengganggu tanggungjawab utamanya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hamba Allah (@harrisalif)

Memang ada yang berubah selepas berkahwin pastinya keutamaan saya kepada keluarga kini. Pada tempoh sekarang juga saya lebih banyak menghabiskan masa di rumah.

Jelas Intan, 39, fokusnya kini bukan kepada kerjaya saja tetapi juga keluarga, jadi dia perlukan kehidupan yang seimbang. Oleh itu, dia agak memilih tawaran selepas berkahwin kerana selepas berg3lar isteri, tanggungjawab utamanya adalah untuk menguruskan keluarga.

Alhamdulillah rezeki selepas berkahwin itu lebih murah. Saya juga perlu fokus kepada perniagaan produk wangian yang diusahakan kami di bawah jenama Anugerah.

Menurut Intan, dia dan suami bersyukur apabila diberi peluang oleh syarikat Nori Malaysia Sdn Bhd untuk memperkenalkan produk wangian mereka.

Ketika ini produk kami sudah berada di lapan cawangan Aeon di seluruh negara. Insya-Allah pada tahun ini juga produk kami akan berada di lima lokasi lain antaranya di Pantai Timur.

Anugerah sudah mempunyai dua produk iaitu Anugerah Body Mist dan Anugerah Fantasy. Malah, Intan dan suami juga dalam rancangan untuk memperkenalkan Anugerah Man.

 

 

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! LV

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LubukViral

Sumber: SUMBER : Harian Metro, https://beautifulnara.com/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*