DSV Terj4h Restoran ‘Siakap Ser1bu’ – “Sedap, Berbaloi, Bukan Cek1k D4rah..”

Alang-alang melancong di pulau peranginan itu, beliau mengakui mahu merasai sendiri pengalaman menikmati menu berharga ‘kayangan’ seperti did4kwa segelintir warganet.

Menerusi satu perkongsian video di laman Instagram, kedatangan DSV atau nama sebenarnya Hasmiza Othman disambut mesra oleh pemilik restoran yang dikenali sebagai Norasyikin sekali gus memberi peluang bagi menjel4skan isv yang berlaku.

Berdasarkan video berdurasi hampir 12 minit itu, beliau dibawa melihat sekitar kolam ikan pameran sebelum memilih siakap seberat 1.5 kilogram yang menjadi hidangan utama serta beberapa lagi menu lain.

Penyanyi lagu I Am Me itu berkata, harga RM918 dibayarnya adalah berbaloi dengan pelbagai hidangan yang sedap dijamah apatah lagi dengan pemandangan indah alam semula jadi.

Saya harap tidak berlaku lagi kata meng4ta, tohm4han, andaian atau tudvhan mengatakan tuan kedai cek1k d4rah.
“Saya makan habis beratus-ratus memang berbaloi, dengan rasa sedap dan keadaan persekitaran yang cantik. Nak berniaga dalam hutan ni, ingat pelanggan ramai datang?,” katanya.

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata pengikutnya tindakan murni ibu kepada dua orang cahaya mata itu yang sentiasa menyokong bisnes peniaga selain memuji kelazatan setelah ‘rambang mata’ melihat menu hidangan di restoran berkenaan.

Terdahulu, DSV menyatakan hasrat mahu membayarkan semula bil hidangan ‘m4ngsa’ yang terlibat namun difahamkan mereka menolak secara baik sekali gus dapat membantu insan lebih memerlukan.

 

 

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! LV

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LubukViral

Sumber: https://www.motifviral.dnqj.my

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*