Abang YangRakam Indlvidu Dukung BatuNlsan Tampil Ddah Cerlta Perkara Sbenar

PETALING JAYA – Baru-baru ini tular di media sosial did.akwa penampakan individu membawa batu nisan dipercayai di Jalan Genting sehingga mengang.gu orang ramai akhirnya terb0ngkar semalam.

Pada awalnya ramai menyangka kelibat manusia yang sedang berjalan itu merupakan seorang wanita namun t.indakan berani sekumpulan pengguna jalan raya akhirnya merungkai kisah sebenar.

Mereka bert.indak men.ahan lelaki tersebut yang dilihat mendukung batu nis4n berwarna putih. Pada mulanya lelaki tersebut tidak mengendahkan arahan orang ramai supaya berhenti namun dia akhirnya berhenti sebelum jatuh di bahu jalan.

Menerusi perkongsian video oleh di laman aplikasi TikTok, sekumpulan lelaki telah mendapat lapor4n dan memb.ongkar identiti yang menganggu pengguna jalan raya di kawasan tersebut.

Berdasarkan video berdurasi tiga minit empat saat di TikTok itu, sekumpulan lelaki itu sedang mengejar h.antu itu sambil membaca ayat-ayat suci Al-Quran sehingga individu itu berhenti.

Ketika keja.dian, entiti itu merupakan seorang pemuda yang memegang batu nis4n dan did.akwa menuntut ilmu persilatan yang salah menyebabkan dia jatuh mengelupur apabila mendengar ayat suci Al-Quran.

Susulan perkongsian video itu, rata-rata orang ramai berasa seram apabila melihat keja.dian yang berlaku itu dan mereka mend.akwa terdengar suara perempuan seperti memanggil.

“Cuba pakai earphone lepas itu fokus akan ada suara wanita seperti memanggil, selamat video ini lalu di TikTok saya dalam pukul tujuh pagi,” kata CekNazr.

“Dia sendiri pun tak tahu kenapa dia ada dekat situ, jadi tak pelik bila dia jalan laju sangat sebab itu bukan dia,” jelas Pitzaofficial. Lepas dia sedar dia panggil ibu dia dan tanya dekat mana, semoga dipermudahkan segala urusan adik ini, kenapa sampai jadi macam ini,” ujar Norliana Ali.

Sehingga kini, perkongsian video tersebut meraih lebih satu juta tontonan dan 81,100 tanda suka di akaun TikTok miliknya.

 

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! LV

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LubukViral

Sumber: http://trendingsangat.pw/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*