“Saya Tak Akan Bah4gia Ber4da Dalam Keluarga DSV” Ahmad Iqbal

Impian usahawan Ahmad Iqbal Zulkifli untuk mendirikan rumah tangga dengan jutawan kosmetik, Datuk Seri Vida tidak kesampaian apabila rancangan untuk berkahwin dib4talkan.

Sudah taw4r hati dan memilih untuk tidak meneruskan rancangan untuk berkahwin dengan Vida pada hujung tahun ini serta akan membawa diri buat sementara waktu.

“Tak jadilah, saya dah tekad… saya akan bawa diri sekejap sementara untuk alihkan pemerhatian saya di sini.

“Saya tak nak berfikir lagi, jadi saya bagitahu secara jelas pada Datuk Seri Vida perkahwinan kita tidak jadi sebab saya tak akan bahagian berada dalam keluarga dia,” katanya.

Mengulas mengenai perkongsiannya sudah pun membat4lkan dewan hotel, Iqbal mengakui dia ada melihat beberapa hotel serta sudah bersedia untuk melamar Vida, namun tidak kesampaian.

“Betul, saya ada survey ke beberapa hotel, antaranya Grand Hyatt. Saya pergi tanpa perbincangan dengan Vida. Saya ada beli satu benda yang agak bernilai untuk melamar Vida, cuma tak kesampaian,” katanya.

Terdahulu, Iqbal meluahkan rasa ber4ng apabila Vida did4kwa masih lagi memberi harapan palsu kepada dirinya serta mengatakan drama Vida mengatakan mereka akan berkahwin sangat keterlaluan.

Malah,  kenyataan Iqbal menjadi bualan ramai mengatakan Vida merupakan wanita pertama yang disentvh dan wanita terakhir.

 

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! LV

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LubukViral

Sumber: Rotikaya

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*