“Doakan Haider Dil4hirkan Cukup Minggu”- Elly Mazlein P4nik Baby ‘Meng3ras’ Di Usia 35 Minggu

Pelakon dan pengacara, Elly Mazlein melalui detik cem4s apabila b4yi dalam kandvngannya menunjukkan tanda kontr4ksi di usia 35 minggu.

Tidak membuang masa, Elly terus ke hospital untuk membuat pemeriksaan.

“Malam tadi kel4m k4but…sebab rasa baby macam dah tak sabar nak jumpa atok papa mama dan kakak Manja..menger4s…

“Alhamdulillah…terus dimasukkan ke hospital,” katanya.

Elly berkongsi perkara tersebut di akaun Instagram miliknya kelmarin.

Menerusi entri tersebut dia memuat naik foto tangan dan dipercayai bersama suaminya di hospital.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 💋SaraAzlan💋 (@iamellymazlein)

Pun begitu hasil pemeriksaan, doktor mengesahkan b4yinya mula bertenang dan dia dibenarkan pulang dan memantaunya di rumah.

“Alhamdulillah doktor periksa dan katanya baby dah mula relax… Kalau tak ada apa-apa boleh balik petang ni…

“Doakan kakak kepom (Elly) dan baby ya… Doakan Haider (b4yinya) dilahirkan cukup minggu…,”pintanya.

Terdahulu Elly memberitahu dia kini sudah pun bercuti bers4lin sebelum mel4hirkan bayi lelakinya tidak lama lagi.

Elly mendirikan rumah tangga dengan Muhammad Azlan Che Nuh, 31, pada 18 Januari, tahun lalu.

Sebelum ini, Elly pernah berkahwin dengan pengarah, Azmi Hatta pada 2014, namun berc3rai pada 2015 ketika h4mil empat bulan. Mereka dikurniakan seorang cahaya perempuan, Putri Sara Sefhia yang kini berusia lima tahun.

 

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! LV

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LubukViral

Sumber: Gempak

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*