“Cantik Tak Semestinya Suara Sedap..” -Penat Netizen Gelak Tonton Reaksi Hafiz Bila Aina Nyanyi Suara Svmbang

Pasangan bagai pinang dibelah dua, Syafiqah Aina dan Hafiz Mahamad yang cukup popular bukan sahaja sebagai usahawan malah personaliti media sosial yang sering menjadi tumpuan wargamaya.

Kehidupan pasangan suami isteri ini bagaimanapun antara yang cukup dikagumi oleh netizen berikutan gelagat lucu dan ‘bersemut’ mereka disenangi ramai.

Saling menghargai satu sama lain turut menjadi penyebab Hafiz Mahamad mahupun Syafiqah Aina semakin menjadi perhatian di media sosial mereka.

242763382_227823052710432_2690373257280650759_n

Pun begitu, nampaknya ada telatah mereka yang tular di aplikasi TikTok apabila ramai begitu terhibur pula dengan Syafiqah Aina yang bergurau dengan Hafiz Mahamad.

Dalam perkongsian yang dimuat naik ini, Syafiqah Aina dilihat bergurau dengan Hafiz Mahamad dimana dia selamba melontarkan suaranya dengan lucu lalu mencetuskan suaminya pula tidak dapat menahan ketawa dan geli hati dengan perangai isterinya itu.

@liyanazali_Fyp takk?🥴♬ Musical.ly – Musical.ly

Video yang dikongsikan menerusi TikTok itu selain mendapat ribuan tanda suka bagaimanapun turut membuatkan netizen berdekah lalu di ruangan komen ditinggalkan ratusan seloroh dengan pelbagai reaksi yang melucukan.

“Hahahaa dengan kaki kaki sekali tu”

IMG_20211001_093653

“Seronok sangat bila suami isteri macam best friend masuk air sekali. Bahagia je”

AinaIMG_20211001_093731

“Comel je kak Aina dengan Abang Hafiz gurau hahahaha”

IMG_20211001_093700

IMG_20211001_093747

 

 

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! LV

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LubukViral

Sumber : HCL

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*