Isteri Meningg4l Ketika Usia Kandvngan 8 Bulan, Suami ‘Photoshoot’ Semula Bersama Anak

Tidak dinafikan kehilang4n orang tersayang pasti ibarat dunia terhenti. Namun, kehidupan tetap harus diteruskan demi orang sekeliling dan diri sendiri. Apa yang lebih menyedihkan apabila anak-anak kecil yang kehilang4n ibu bapa di usia yang muda dan masih tidak tahu apa-apa.

KEMAL4NGAN KETIKA HAMIL 8 BULAN

Seperti perkongsian di laman Instagram Muaanncouncer_, ia memaparkan ayah dan bayi comelnya berusia setahun membuat ‘photoshoot’ di tempat di mana isterinya mengadakan sesi bergambar ketika kandungannya berusia lapan bulan.

Menerusi perkongsian itu, isterinya bernama Yesenia meningg4l dunia akibat kemalang4n jalan raya telah dilangg4r oleh individu yang mabvk ketika itu. Walau bagaimanpun, kandungan Yesenia berjaya diselamatkan dan melahirkan si comel bernama Adalyn.

Tahun lalu dia dilangg4r oleh pemandu di bawah pengaruh ar4k. Dia mengandung 8 bulan dengan Adalyn. Apa yang lebih ajaib ialah Adalyn selamat.

Kami kembali ke tempat kami merakam gambar bersalin mereka pada tahun 2020. Penghormatan yang indah untuk Yesenia. Selamat ulang tahun pertama Adalyn.

Gambar-gambar sewaktu bersama Yesenia di lakukan semula bersama anaknya dan memakaikan gaun merah jambu seakan-akan sama seperti ibunya.

Sumber: Instagram Muaannouncer

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! LV

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LubukViral

Sumber: https://siraplimau.com/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*