Rupanya Ada 2 Cucu, Ibu MILA JIRIN Nampak Sebaya Dengan Anak-Anak & Awet Muda!  

Juara Akademi Fantasia Musim Ke-5 ini bijak merencana perjalanan kariernya dalam dunia perniagaan. Memulakan langkah dengan menyertai dunia katering seterusnya membina jenama dalam industri perkahwinan menerusi Bizmilla Wedding Centre. Walaupun industri perkahwinan menempuh ujian yang besar ketika penul4ran pand3mik C0V!D.19 namun semangat usahawan kecil molek ini sekukuh batu glasier di lautan dalam.

Foto: Instagram @mila_jirin

Mungkin semangat yang diserap masuk ke tubuh Mila Jirin atau nama sebenarnya Norsyarmilla Jirin ini adalah berkat doa ibunya. Ibu kepada Mohamed Arif Zikri ini kerap juga berkongsi foto ibunya yang sangat cantik dan awet muda. Menurut Mila, memang sejak dulu lagi bila berjalan berdua dengan ibunya ramai yang menyangka kakak, rupanya dah ada 2 orang cucu. Tengok foto-foto ibu Mila ni, memang awet muda kan?

Foto: Instagram @mila_jirin
Foto: Instagram @mila_jirin
Mila Jirin bersama ibu dan adik-beradiknya.
Foto: Instagram @mila_jirin

Ketika membawa ibu dan bapanya ‘rasmi’ rumah baharu yang dibeli berlakosi di Johor Bahru, Mila menzahirkan rasa syukurnya atas doa yang dipanjatkan kepadanya. “Belum sempurna bakti kita terhadap ibu dan ayah apabila tidak mendoakan kebaikan dan ampunan untuk mereka. Tidak lupa juga mendoakan mereka supaya diberikan ganjaran syurga.

Foto: Instagram @mila_jirin

Tertunai impian nak bawa mak ayah mai rasmi rumah baru di Johor Bahru. Alhamdulillah bahagia mak ayah, membuatkan kita rasa LEBIH BAHAGIA….

Terima kasih sebab selalu doakan kejayaan saya. Terima kasih mak ayah atas DOA yang tak pernah putus buat anak mu ini. Bahagia kan mak dan ayah serta keluarga, insyaallah, Allah beri nikmat kebahagian yang tak terhingga,” coret Mila di laman media sosial milik peribadinya.

Foto: Instagram @mila_jirin

Sebagai usahawan muda yang berjaya, perniagaan Mila turut terkesan dengan penular4n pand3mik C0V!D.19 ini. Kagum dengan semangat yang tertanam dalam diri isteri kepada kepada Isz Mustapha ini. Berbagai-bagai cara dan usaha yang dilakukan seperti mula menjual kek, nasi Arab dan sebagainya oleh Pengarah Urusan Bizmilla Catering ini agar perniagaannya bertahan dan mampu menjaga kebajikan pekerja.

Foto: Instagram @mila_jirin

Semangat kental dalam diri wanita kecil molek ini bukan tandingan. Mila terus postif meneruskan cabaran dalam dunia perniagaan yang telah dicebvrinya. “Saya seperti usahawan yang lain, sangat yakin bahawa apa yang berlaku ini pasti ada hikmah yang besar buat kita semua dan berdoa agar C0V!D.19 di Malaysia dapat dibasmi segera dan kita semua dapat menjalankan kehidupan seharian secara normal,” tutur Mila Jirin ketika dihubungi dulu.

 

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! LV

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LubukViral

Sumber: https://www.nona.my/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*