“Ak Minta Maaf..” – Zulin Aziz Ded4h Maksud Sebenar lepas Ada yg cakap dia d3ngki dengan Nana..

Sejak kebelakangan ini nama Siti Nordiana bersama ‘5 sekawan’ menjadi isu, ia bermula apabila isteri kepada Lan Solo yang lebih dikenali sebagai Sheila rasa terk1lan apabila suaminya, Lan dikatakan menump4ng populariti Siti Nordiana.

Selain itu, isu tiba-tiba mula timbul apabila ada satu sesi live di Instagram  penyanyi Lan Solo, Syura, isteri Lan iaitu Sheila, jurusolek Aida G dan pegawai perhubungan awam syarikat rakaman FMC, Sam Samin pada 20 Julai lepas, lapor Harian Metro.

Tuntut bayar RM 200,000

Disebabkan itu, Siti Nordiana atau lebih mesra disapa dengan panggilan Nana telah menghantar surat tuntutan permohonan maaf secara terbulka dan membuat tuntutan membayar RM 200,000 setiap seorang kepadanya atas kenyataan berb4ur fitn4h yang menjejaskan reputasinya, lapor mStar Online.

Namun begitu, Nana langsung tidak menerima sebarang permohonan maaf daripada mereka. Oleh sebab itu, Kosmo! melaporkan bahawa Nana telah mengambil keputusan untuk meny4man kelima-lima individu terbabit.

Nana Syura

“Memandangkan tiada permohonan maaf setelah tamatnya tempoh 24 jam tersebut, Nana telah mengarahkan pihak peguam untuk meneruskan dengan tindakan sam4n terhadap kelima-lima individu tersebut yang akan difailkan selewat-lewatnya pada Isnin depan iaitu 2 Ogos.

“Nana telah melantik firma guaman bagi tindakan undang-undang

dan keputusan tersebut diambil bagi membersihkan nama dan imej yang telah dical4rkan oleh kenyataan-kenyatan tersebut sama ada secara langsung atau tidak akibat daripada siaran IG Live tersebut,” kata Abang Azlan Abang Ariffin, peguam Nana.

Disebabkan khabar berita itu mendapat perhatian orang ramai, wujud pula satu kontrov3rsi terpalit kepada Zulin Aziz kerana memberi satu komen dan ia telah disalah ertikan.

Dapat ke ubat hati dengan RM200,000 tu? – Zulin Aziz

Dalam salah satu posting Nana di Instagram, dilihat pelakon Zulin Aziz ada memberikan komen yang mempersoalkan nilai saman itu.

Disebabkan itu, Zulin teruk dikec4m oleh netizen dan ditudvh meraih populariti kerana memberikan komen sedemikian rupa.

Nana Zulin2

Disebabkan itu, Zulin ada memuat naik satu gambar DM daripada Nana  menerusi Instagram miliknya dan menyatakan bahawa kenyataannya itu telah di salah anggap.

Dalam perbuatan tersebut Nana ada membuat permohonan maaf kepada Zulin dan Zulin menyatakan bahawa niat dia mempersoalkan nilai itu adalah sebaliknya daripada apa yang netizen anggap.

Zulin juga turut membuat permohonan maaf kepada Nana jika ada perkara yang membuatkan dirinya terasa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by زولين عزيز (@zulinaziz)

Dalam pada itu, Zulin juga menyatakan dia tak menyebelahi mana-mana pihak dan ada menasihati Syura bahawa tindakannya buat sesi live itu tidak sewajarnya dilakukan.

 

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! LV

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LubukViral

Sumber: Lobak Merah

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*