Ya Allah. Lepas Siti Sarah Beriltahu Satv Kelvarga P0sitif, Sesvatu Terjadl Dkat Shuib

Kuala Lumpur: Penyanyi dan usahawan popular, Siti Sarah mendedahkan dia dan suami yang juga pelawak Shuib serta anak-anaknya disahkan positif C0vid 19.

Siti Sarah berkata, dia menerima ketentuan Ilahi dengan hati terbuka dan berlapang dada.

“Kami dah dapat keputusan ujian saringan pagi ini.. D.ukacita dimaklumkan, kami sekeluarga positif C0vid 19.

“Ini semua ketentuan Allah, kami menerima dengan hati terbuka dan berlapang dada. Mohon semua doakan kami sekelurga mengharugi 14 hari ni. Kami serahkan semuanya kepada Allah. Amin insya-Allah,” tulisnya.

Menurut Siti Sarah, dia menganggap apa yang berlaku sebagai satu hikmah dan mahu kekal positif.

“Saya nak jelaskan untuk elak s.alah faham, urusan perniagaan dan perkara lain berjalan seperti biasa. Pihak admin akan muat naik di Instagram ini bagi pihak saya.

“Saya dan keluarga nak kekal positif dan melihat apa yang terjadi ini sebagai satu hikmah. Doakan saya dan keluarga segera s.embuh,” katanya.

Semalam, Siti Sarah memaklumkan pembantu rumah mereka disahkan positif w.abak berja.ngkit itu dan mereka sekeluarga menjalani ujian calitan di rumah.

Kongsi Riak Wajah Suami

Disahkan positif C0vid 19, penyanyi dan usahawan selebriti, Siti Sarah Raisuddin, 37, berkongsi riak wajah suaminya, Shuib Sepahtu yang mana baginya juga sedang menang.gung kes.edihan di hati.

Menerusi sebuah video ringkas yang dikongsikan di Instagram Story (IGS) miliknya, Siti Sarah mengungkapkan rasa yang tersirat di sebalik riak wajah Shuib yang ketika itu sedang tersenyum.

“Sebenarnya dia s.edih,”tulisnya.

Terdahulu,Siti Sarah ada bertanyakan kepada Shuib mengenai keadaannya sambil merakamkan video tersebut yang kemudiannya disambut oleh pelawak berkenaan dengan jawapan ‘okey’.

“Sayang, apa awak sedang rasakan sekarang? Macam tak okey saja,”katanya.

Sebelum Shuib, menerusi IGS, Siti Sarah juga ada merakamkan perbualan ringkas dengan anak keduanya, Dzahira Talita Zahra, 8, yang juga disahkan positif C0vid 19.

“Talita, macam mana, okey? Ada s.akit tekak tak? Ada rasa lemah atau apa-apa tak? Ada rasa sayang ibu tak? Sayang anak ibu,”katanya.

Menerusi hantaran tersebut, ramai kalangan peminat, pengikut termasuk rakan-rakan selebriti membanjiri di ruangan komen sambil mendoakan kes.embuhan dan kesejahteraan penyanyi tersebut dan semua ahli keluarganya.

Siti Sarah berkahwin dengan pelawak dan ahli perniagaan, Shuib atau nama sebenar, Shahmira Muhamad, 37, pada 26 Februari 2011.

Hasil perkahwinan, pasangan ini mempunyai tiga cahaya mata, Uwais Alqarni, 10, Dzahira Talita Zahra, 8, dan Ariq Matin, 6. Malah, Siti Sarah kini h.amil anak keempat.

Kredit : UN/HM via OM

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! LV

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LubukViral

Sumber: https://www.tehtarikkaw.com/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*