Influencer m4ut terjatuh dari kren setinggi 160 kaki, dipercayai sedang rakam video untuk tatapan pengikut laman sosial

SEORANG influencer media sosial m.aut akibat terj.atuh daripada ketinggian 160 kaki ketika dia dilaporkan sedang merakam video dari atas sebuah kren.

Xiao Qiumei, 23, sering berkongsi video mengenai dirinya yang bekerja sebagai seorang operator kren dengan ribuan pengikutnya.

Dalam kejadian pukul 5.40 petang (waktu tempatan) Selasa lalu, saksi mend.akwa semasa membuat rakaman video terakhirnya, m.angsa terjatuh dengan telefon bimbit masih berada di tangannya.

Ketika itu kebanyakan rakan sekerjanya sudah beredar dari lokasi mereka bekerja di bandar Quzhou, wilayah Zhejiang di barat China.

Namun keluarga terdekat Xiao menyangkal dakwaan tersebut dan mengatakan punca kem.atian ma.ngsa adalah disebabkan kem.alangan, bukan kerana melakukan rakaman video.

D.akwa mereka, m.angsa adalah seorang yang profesional ketika berada di tempat kerja, dan menyimpan telefon bimbit di dalam beg sewaktu bekerja.

Xiao merupakan wanita kedua di China yang m.aut dipercayai ketika merakam video untuk dikongsi di laman sosial.

Pada 10 Julai lalu, Sofia Cheung, 32, yang juga seorang influencer media sosial dari Hong Kong, m.aut ketika mengambil swafoto sewaktu berada di air terjun. – Mirror.co.uk

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! LV

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LubukViral

Sumber: mstar

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*