[VIDEO] Aishah Azman Ditegvr Isu Pad Tak Dibasuh, Tak Geli Ke?

Niat baik aktres, Aishah Azman berkongsi mengenai hukum membasuh tuala wanita di laman media sosialnya menjadi pendebatan pula antara netizen.

Bermula dengan video yang menyatakan tidak wajib pun membasuh tuala wanita membuatkan netizen bertelagah pendapat.

Sementelah lagi apabila Aishah turut menegaskan desas desus mengenai j.in yang akan menjilat d.arah jika tidak dibasuh adalah mitos semata-mata turut dipertikaikan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ???ℍ?ℍ ?ℤ??ℕ (@aishahazman8)

Foto : IG

Bagaimanapun, bagi Aishah dia cuma berkongsi mengenai hukum mengenai d.arah ha.id pada tuala wanita kerana ada cara yang lebih baik untuk melupuskannya seperti menanam atau pun membalut dalam surat khabar kemudian membuangnya ke dalam tong sampah.

“Isu pad ni selalu sangat jadi pada golongan hawa bila datang bulan/h.aid, masih ada yang tak faham. Watch this and learn.”

Bagi segelintir netizen, isu sebegini perlu dibincangkan dengan lebih mendalam, terutamanya bagi generasi baharu. Bayangkan jika ramai penghuni asrama tidak membasuhnya, pasti tong sampah dan kediaman mereka dipenuhi bauan yang tidak menyenangkan.

Foto: IG

Manakala bagi segelintir netizen lain, mereka berpendapat tiada yang salahnya dengan perkongsian aktres tersebut yang sekadar menerangkan hukum sahaja.

Foto: IG

Ya, ia perkongsian yang baik dari Aishah Azman. Jadi, bagaimana pula cara anda melupuskan tuala wanita? – CARI

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! LV

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LubukViral

Sumber: cari

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*