‘Alhamdulillah Dah Discaj’ –Sembuh Cov1d-19, Mawar Karim Kongsi Pengalaman

Sebelum ini, bekas isteri dan anak kepada Fizo Omar, Mawar Karim telah disahkan positif Cov1d-19. Namun, pada mulanya Mawar tidak menceritakan hal yang sebenar dan hanya memberikan hint dia dan anaknya telah positif Cov1d-19. Desas-desus berita tersebut akhirnya dijawab oleh Fizo Omar, menerusi satu status yang dimuat naik di laman media sosialnya.

Terbaru, menerusi beberapa Instastory yang dimuat naik oleh Mawar di platfom Instagramnya, menceritakan dia dan anaknya Maryam telah discaj dari hospital.

Jelas Mawar, anaknya Maryam tidak mempunyai sebarang simptom dan hanya mengalami dem4m sewaktu mendapat rawatan di hospital. Manakala, Mawar mengalami ses4k nafas, sakit hidung, namun dia ketika itu masih mampu menahan sakit. Hal ini demikian kerana, dia tidak mahu ahli keluarganya yang lain risau dengan keadaan kesihatannya.

Malahan, Mawar turut menceritakan tahap kesihatannya dan Maryam beransur pulih. Tidak berakhir di situ, Mawar turut berterima kasih kepada semua netizen yang mendoakan supaya mereka berdua cepat sembuh.

Walaupun mungkin kita tidak pernah kenal atau pernah jumpa. Semoga kita semua dalam keadaan yang baik untuk permulaan tahun 2021.

Terdahulu, Fizo Omar mengesahkan bekas isteri dan anaknya telah positif Cov1d-19 sejak 1 Januari yang lalu.

Sumber: Mawar Karim

 

 

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! LV

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @LubukViral

Sumber : OhBulan

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*