“Abang berniat nak hantar lebih daripada 30 orang ke 100 orang ke umrah..”, Niat Dato Aliff dipuji ramai

Baru-baru ini, usahawan kosmetik Dato Aliff Syukri ada berkongsi satu rakaman di Instagramnya.

Menerusi rakaman tersebut, Aliff Syukri dilihat sedang meneman isterinya Datin Shahida melakukan imbasan untuk kandungannya yang sudah mencecah 9 bulan.

Dato Aliff meluahkan rasa syukur kerana diberi peluang untuk dikurniakan seorang lagi cahaya mata dan turut berdoa agar proses bersalin isterinya nanti akan berjalan dengan lancar.

Selain itu, Dato Aliff turut menyatakan hasrat untuk menghantar 30 hingga 100 orang menunaikan umrah sebagai tanda syukur.

“doakan kandungan wife abg sehat..

.
.
Melayan wife abang untuk berjumpa dengan doktor sebelum bersalin pada bulan ini… walaupun abang sibuk tapi abang yakin memori ini abang akan kenang sampai bila bila.. sebab tu abang buat video dan nama simpan dekat YouTube tv Telajak laris… .
.
Ya Allah ya Tuhanku kau permudahkan lah segala usahaku pada tahun ini … dan murahkanlah rezeki aku tahun ini.. Allah menduga saya dengan kehilangan abah saya????dan Allah berikan hadiah anak yang bakal lahir ke dunia ini yang tak disangka… abang sengaja tidak mahu tahu apakah jantina anak abang kali ini..sbb abg dah byk anak… abg dah ada segalanya .. suit bukan keutamaan abg.. Misi dan visi abang untuk perniagaan abang @as.legacymalaysia Nak menggunakan duit dan jangan abang ke jalan Allah dan nak jadikan semua orang yang bersama abang berjaya dan juga kaya sebab tahun depan abang berniat nak hantar lebih daripada 30 orang ke 100 seorang ke umrah..”, kongsinya.

 

 

View this post on Instagram

 

. . Melayan wife abang untuk berjumpa dengan doktor sebelum bersalin pada bulan ini… walaupun abang sibuk tapi abang yakin memori ini abang akan kenang sampai bila bila.. sebab tu abang buat video dan nama simpan dekat YouTube tv Telajak laris… . . Ya Allah ya Tuhanku kau permudahkan lah segala usahaku pada tahun ini … dan murahkanlah rezeki aku tahun ini.. Allah menduga saya dengan kehilangan abah saya????dan Allah berikan hadiah anak yang bakal lahir ke dunia ini yang tak disangka… abang sengaja tidak mahu tahu apakah jantina anak abang kali ini..sbb abg dah byk anak… abg dah ada segalanya .. suit bukan keutamaan abg.. Misi dan visi abang untuk perniagaan abang @as.legacymalaysia Nak menggunakan duit dan jangan abang ke jalan Allah dan nak jadikan semua orang yang bersama abang berjaya dan juga kaya sebab tahun depan abang berniat nak hantar lebih daripada 30 orang ke 100 seorang ke umrah..

A post shared by Ohabangkosmetik (@aliffsyukriterlajaklaris) on

Perkongsian Dato Alif telah mendapat perhatian ramai selain turut mendokan yang baik-baik buat Datin Shahida.

Sumber: Instagram Dato Aliff Syukri

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*