“Siapa nak ceriakan kita kalau kita tak ceriakan hati kita sendiri kan?.”, Lufya sambut hari jadi anak tanpa suami

Pelakon Lufya telah menyambut ulang tahun kelahiran anaknya yang ke-2 semalam.

Meskipun sedang menghadapi kemelut rumah tangga, namun itu tidak menghalangnya menyambut hari lahir anaknya itu.

Majlis yang bertemakan Flamingo & Picnic itu diadakan secara sederhana namun disambut dengan penuh meriah bersama teman-teman dan ahli keluarga yabg lain.

 

 

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

Siapa nak ceriakan kita kalau kita tak ceriakan hati kita sendiri kan?.. Masalah datang dan pergi.. Kita harus bijak mengendalikan hidup kita sendiri dan mencari kebahagiaan yang sejati ???? Selamat Pagi semua… Sorry tak sempat nak update banyak gambar untuk birthday party Haura. Tahun ni kita buat party sempoi-sempoi jew tapi lebih meriah n more closer. So siapa yg nak buat party berkoncepkan Flamingo & Picnic boleh follow @chacheytent Commitment mereka macam ???? Happy sangat tengok mereka deliver apa yg fya impikan. Tqsm???? Fya list kan semua yg terlibat utk party ni utk memudahkan anda mencari mereka nanti. Service mereka mmg terrrrbaik. ⭐ . . . ???? catering @padangsonwheel ???? sandwich @delishadeli_sandwich ???? flamingo cake @cakefie ???? donuts & cake???? @sucre_seduction Haura’s cake ???? @anna5ha ???? game prizes @mervecosmetic_hq Mee & pudding by my beloved mum!❤ . Thank u everyone. ???? . #hauraturns2 #laanahaura #birthdaygirl #birthdayparty #flamingoparty #flamingo #picnic #picnicdate #birthday #anaksolehah

A post shared by Lufya (@lufyalaana) on

Untuk rekod, Lufya atau nama sebenarnya Lutfya binti Sheikh Omar telah mendirikan rumah tangga bersama seorang doktor, Che Muhammad Hafiz pada tahun 2016 dan dikurnikan seorang cahaya mata perempuan.

Namun begitu, akhir-akhir ini rumah tangga mereka sedang dilanda b4dai dan keadaan menjadi semakin kvsut apabila suaminya enggan menc3raikannya.

Sumber: Instagram Lufya Omar

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*