“Hanya ada motor kriss second hand dan sedikit duit biasiswa pengajian “, PU Amin dedah berkahwin muda, umur 22 tahun!

Bersempena dengan ulang tahun kelahiran isteri tersayang, PU Amin telah mengimbau foto perkahwinan mereka beberapa tahun dahulu.

Malah, PU Amin juga turut menitipkan satu ucapan yang khas buat permaisuri hatinya.

“Selamat Hari Jadi buat kekasih hati, kawan hidup abang didunia hingga akhirat . Semoga terus sihat , panjang umur dan murah rezeki sepanjang hidup mu . Terima kasih kerana sanggup bersama sama membina kehidupan dan berkongsi rasa cinta dengan diri ini walaupun pada awal nya abang tidak memiliki apa apa..
.
Berkat perkahwinan ini Allah Swt tambah rezeki kita dari hari ke hari . Alhamdulillah . Semoga Allah terus melindungi mu sampai ke Syurga . Semoga Allah turunkan kasih sayang Nya pada keluarga kita..
.
Ini gambar kahwin saya masa umur 22 tahun tahun 2012 . Waktu ni kami dalam pengajian tahun 3 di Universiti Al Azhar . Belajar tak habis lagi tapi dah nak kahwin . ???? Hanya ada motor kriss second hand dan sedikit duit biasiswa pengajian . Tapi sebab kenal dari form 3 , lama sangat main surat surat last last kahwin je lah senang..
.
Muka saya pun masa ni sangat remaja . Alhamdulillah selepas guna collogen kurma , muka jadi berseri dan matang sikit . ????..
.
Selamat Hari Jadi Sayang ❤️”, tulisnya panjang lebar.

 

 

View this post on Instagram

 

Selamat Hari Jadi buat kekasih hati, kawan hidup abang didunia hingga akhirat . Semoga terus sihat , panjang umur dan murah rezeki sepanjang hidup mu . Terima kasih kerana sanggup bersama sama membina kehidupan dan berkongsi rasa cinta dengan diri ini walaupun pada awal nya abang tidak memiliki apa apa.. . Berkat perkahwinan ini Allah Swt tambah rezeki kita dari hari ke hari . Alhamdulillah . Semoga Allah terus melindungi mu sampai ke Syurga . Semoga Allah turunkan kasih sayang Nya pada keluarga kita.. . Ini gambar kahwin saya masa umur 22 tahun tahun 2012 . Waktu ni kami dalam pengajian tahun 3 di Universiti Al Azhar . Belajar tak habis lagi tapi dah nak kahwin . ???? Hanya ada motor kriss second hand dan sedikit duit biasiswa pengajian . Tapi sebab kenal dari form 3 , lama sangat main surat surat last last kahwin je lah senang.. . Muka saya pun masa ni sangat remaja . Alhamdulillah selepas guna collogen kurma , muka jadi berseri dan matang sikit . ????.. . Selamat Hari Jadi Sayang ❤️

A post shared by PU Amin (@pencetusummah_amin) on

Menjengah di ruangan, para rakan selebriti serta peminat turut mendoakan kebahagiaan pasangan tersebut.

Sumber: Instagram PU Amin

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*