“Tak pernah terlintas dalam fikiran atau ada niat..”- Betty Rahmad

Pelakon dan usahawan, Betty Rahmad meluahkan rasa syukur dengan kehadiran cahaya mata pertamanya yang menyerikan lagi rumah tangganya.

Tambahnya lagi, dia tidak pernah terlintas unutuk membuat anaknya itu terkenal dan diminati ramai , jauh sekali sebagai landasan untuk dia popular.

Betty berkongsi luahan itu di akaun Instagramnya.

“Tak pernah terlintas dalam fikiran atau ada niat “bila ada anak nanti nak buat Instagram untuk dia, nak bagi dia famous, nak dia ada ramai followers, nak jadi cover magazine atau sebagainya.” Tapi yang pasti dari awal pregnant hingga saat ini i dan suami selalu imagine, fikir dan doa yang terbaik untuk anak kami.”

“Dia akan ada kehidupan yang selesa & lebih baik dari mummy & daddy, ramai orang akan sayang, selalu tolong orang, sentiasa buat orang sekeliling dia happy, charming, talented, bijak, dan berjaya dunia akhirat. ”

“(Banyak lagi doa tak larat tulis ????) Terima kasih untuk semua yang sayang Wira dan tak pernah putus doakan yang baik-baik untuk kami. ”

“Cover magazine ni nanti mummy & daddy frame ok so that kamu boleh tengok nanti bila kamu dah jadi ‘somebody’ businessman yang berjaya bila besar nanti. InsyaAllah, Amin ❤️ @ardywira_“, tulisnya panjang lebar.

 

 

View this post on Instagram

 

Tak pernah terlintas dalam fikiran atau ada niat “bila ada anak nanti nak buat Instagram untuk dia, nak bagi dia famous, nak dia ada ramai followers, nak jadi cover magazine atau sebagainya.” Tapi yang pasti dari awal pregnant hingga saat ini i dan suami selalu imagine, fikir dan doa yang terbaik untuk anak kami. Dia akan ada kehidupan yang selesa & lebih baik dari mummy & daddy, ramai orang akan sayang, selalu tolong orang, sentiasa buat orang sekeliling dia happy, charming, talented, bijak, dan berjaya dunia akhirat. (Banyak lagi doa tak larat tulis ????) Terima kasih untuk semua yang sayang Wira dan tak pernah putus doakan yang baik-baik untuk kami. Cover magazine ni nanti mummy & daddy frame ok so that kamu boleh tengok nanti bila kamu dah jadi ‘somebody’ businessman yang berjaya bila besar nanti. InsyaAllah, Amin ❤️ @ardywira_ #bettyanddamis #ardywira #loveofmylife #9monthsold #emomummymoment

A post shared by Betty Rahmad (@bettyrahmad) on

Untuk rekod, Betty Rahmad telah berkahwin dengan Armi Damis pada 4 Oktober tahun dan dikurniakan seorang cahaya mata lelaki yang lincah, Ardy Wira.

 

 

View this post on Instagram

 

Ingat saya tak nampak ke kamu selalu stalk IG saya pastu gelak-gelak? ????

A post shared by Ardy Wira Bin Ardy Shafiq (@ardywira_) on

 

Sumber: Instagram Betty Rahmad, Ardy Wira

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*