“Ooo x perasan pulak”, Along Cham dedah petugas ASK2019 tidak cam dirinya, halang dari guna laluan karpet merah.

Pelawak dan pelakon, Along Cham mendedahkan berlaku satu ins1den ketika dia menghadiri majlis Anugerah Skrin 2019 yang berlangsung Jumaat lalu.

Menurutnya, dia telah dihalang oleh salah seorang petugas daripada melalui jalan karpet merah. Sebaliknya petugas itu menyuruh dia menggunakan laluan lain.

“Cerita Red Carpet Ask2019…Masa abang nak masuk menuju ke laluan red carpet ASK2019 ni..crew ASK2019 tahan n then dia check invitation card abang…pastu dia arahkan abang utk menuju ke laluan lain..”

“.pastu mawi jerit..eh itu along cham kot..kenapa tak bagi dia lalu red carpet?dengan spontannya crew ASK2019 jawab “ooo x perasan pulak”…”

“sedangkan dekat kad tu dah ada tulis detailsnya…aduuhhhh????????‍♂️????????‍♂️…ape pun tahniah buat seluruh team filem Tiada Tajuk dan tuan direktornya @cahayaasmawi sbb tercalon utk ASK 2019 utk kali yang pertama…????????????????????????????????”, kongsinya di akaun Instagram miliknya.

 

Menjengah ke ruangan komen, pelbagai reaksi yang diberikan oleh peminat dan rakan artis.

Sumber: Instagram Along Cham

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*