“Semoga tahun depan pada tarikh ni kita dah berempat..”, Saharul Ridzwan doa dikurniakan cahaya mata lagi!

Menyambut ulang tahun perkahwinan yag ke-3, pelakon Saharul Ridzwan telah titipkan satu ucapan khas buat isterinya.

Dalam pada itu juga, Saharul memanjat rasa syukur atas kurniaan cahaya mata hasil dari perkahwinan mereka.

“HAPPY 3RD ANNIVERSARY SAYANG❤️
. رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا

Rabbana hab lana min azwajina wa dzurriyyatina qurrata a’yunin waj-’alna lil-muttaqîna imama.

Ya Tuhan kami, anugrahkanlah kepada kami isteri-isteri kami dan keturunan kami sebagai penyenang hati (kami), dan jadikanlah kami imam bagi orang-orang yang bertakwa. [Qs. Al Furqan 25:74]
.

Hari ni, genap 3 tahun saya jadi suami awak. Dari seorang, jadi dua dan sekarang dah bertiga. Semoga tahun depan pada tarikh ni kita dah BEREMPAT. ????. Amin Ya Rabbal A’lamin. Semoga Allah terus lindungi kita dari segala keburukan dunia dan akhirat
.
Semoga sy terus menjadi nakhoda kapal utk kita ke syurga. Fuh. Ayat sweet semut2 yang lain sy ckp depan2 jelah. ????
.
Doa kalian utk kesejahteraan dan kebahagiaan rumah tangga kami lebih bermakna dari semut2 tu. Semoga Allah makbulkan segala yang baik, dan jauhkan segala yang tidak baik. Amin ❤️”, tulisnya panjang lebar.

 

 

View this post on Instagram

 

HAPPY 3RD ANNIVERSARY SAYANG❤️ . رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا Rabbana hab lana min azwajina wa dzurriyyatina qurrata a’yunin waj-’alna lil-muttaqîna imama. Ya Tuhan kami, anugrahkanlah kepada kami isteri-isteri kami dan keturunan kami sebagai penyenang hati (kami), dan jadikanlah kami imam bagi orang-orang yang bertakwa. [Qs. Al Furqan 25:74] . Hari ni, genap 3 tahun saya jadi suami awak. Dari seorang, jadi dua dan sekarang dah bertiga. Semoga tahun depan pada tarikh ni kita dah BEREMPAT. ????. Amin Ya Rabbal A’lamin. Semoga Allah terus lindungi kita dari segala keburukan dunia dan akhirat . Semoga sy terus menjadi nakhoda kapal utk kita ke syurga. Fuh. Ayat sweet semut2 yang lain sy ckp depan2 jelah. ???? . Doa kalian utk kesejahteraan dan kebahagiaan rumah tangga kami lebih bermakna dari semut2 tu. Semoga Allah makbulkan segala yang baik, dan jauhkan segala yang tidak baik. Amin ❤️ .

A post shared by Saharul Ridzwan ™ (@saharulridzwan) on

Untuk rekod, Saharul Ridzwan telah berkahwin dengan Deena Emir pada 16 September 2016 dan dikurniakan seorang cahaya mata lelaki, Muhamad Luth Ali, 2 tahun.

 

 

View this post on Instagram

 

Layankan Ali sebab sebulan tak jumpa. So cheat day habis habisan! Malam ni kita cardio banyak2. ????

A post shared by Saharul Ridzwan ™ (@saharulridzwan) on

Sumber: Instagram Saharul Ridzwan

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*